Followers

Monday, August 23, 2010

♥ Sesi PhotoShoot ~ Joging Kat Taman ♥

Ni citer pasal joging kat taman plak...
sesi photoshoot jugak k...
saje je mula2 ingat nak pi Pasar Pagi..
alih2 tengok tak de ape pun yang dijual
so kami pi singgah taman jap sebelum Pi Casting

nak pegi taman je k...tapi sibuk nak paki lawa2...kaki melaram betul la anak dara ni

papan gelongsor memnag peberet balqis..
merenung jauh mengenangkan masa depan...
haish...soh buat muka tomei balqis wat muka lain plak
yuk...ala2 seksi gitu...
time ni balqis sibuk nak menari k...cepat2 mama snap...
aksi posing macam sakit pinggang yang selalu di buat oleh Aqeel anak suziey
balqis plak dah berjangkit wat posing macam tu...
suka main cak2 kat pokok...
yup lagi & lagi...mama ni memang la suka bebeno snap pic anak dara ni
haq tu la yang tak leh berpisah dengan camera...
papa plak nak jadi PhotoGrapher...tengah survey2 nak amik khursus
photographer...hye...masing2 dah minat mengambil gambar & bergambar...
  • p/s kalo kat PC mama dah beribu2 gambo balqis ni...mana tak nyer...dok keje snap pic je

7 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

mmg pandai bergaya depan kamera la balqish ni...


hahaha samalah kite asyik amik gambar anak je...xpe nanti bila dia dah besar syok woo tgk semula...

mamalieyna said...

tak muat dh PC ngn gambo anak kan..sementara diorang nk beso, mnyenap je kije makayah..hehe..

balqish maintain, cumel n pndai bergaya, nnti berjgkit sama adik arif ni..huhu..

CatlinaFly said...

sesuai buat photobook utk aqish ni..kalau tak terbiar je dlm komputer hihihi sowwwiii222..teriklan lak hehe

mama zharfan said...

anje kena cepat2 tambh baby..lg byk boleh amik pic baby kecik nanti heheh

zue @ annaleeya said...

pandai balqis posing... mcm2 aksi tuh...

samalah mcm akak nih anje... pc nih penuh dgn gambo anak2 jer...

Farra Dhelina said...

hehe tak berat ke pc penuh dgn pic?

♥MAMA♥ said...

hihiii kiut tul balqis ni,mcm2 gaya,sama la ngan ank dara k.da tu,bukan takat suke posing tp makin lincah,semput mama ni haa ;-)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.