Followers

Friday, August 20, 2010

♥ Kreatif Kan...Tak Caya???Jom Tengok ♥

Jom kita sama2 layan kreativiti menggunakan tutup botol mineral
kita digalakkan untuk berjimat lebeih2 lagi time bulan posa ni kan
so jom kita layan gambo2 yang ada k

potong tutup botol mineral tu

then wat penutup kacang k...confirm kacang kengkawan semua tak kan masuk angin punyer...

cuma guna tutup Mineral water je...
tak payah nak ikat pakai getah k...


♥ LAYAN!!!! ♥

23 comments:

Lynn said...

nak bukak pun senang....

Nad @ MamaZakwan said...

oo, ek??
menarik la kak..
tak terpk pun, huhu..
tq la bg idea :)

Farra Dhelina said...

waaa mmg kreatif..

*amik masa gak pk cane buat tu ekekeke belek pya belek baru fhm hihi

~~*Lady Salwa*~~ said...

idea baru ni...

memang kreatif. pasni boleh la follow wat camni.. hehe

mummy_ayu said...

wah kreatif la...leh follow nie..ma acih!!

nieda said...

kreatifnya..x penah terfikir pun

zue @ annaleeya said...

haah la... kretip tol... blh niru nih... tenkiu anje..

maslinamansor said...

Memnag kretif. Jimat duit...

mamalieyna said...

idea yg menarik! leh buat kan..hehe..

Atia Adina said...

waaaaaa.....kagum kagum...

ejaMaria said...

kreatif... tp part botol yg kite potong tu kena jaga sket ek... karang kena plastik abis bocor...

♥Azie♥ said...

bagus nie nnt nak try buat

mama zharfan said...

mcm tak paham plak..mcm mana nal letak tutup kat atas plastik tu? buat lubang ke? so kacang kuar ikut mulut botol?

Ena said...

owh.. bagus juga tu kan.. tak yah buang botol & tak yah cari getah.. nak buka pun sonang.. :D

ch@ said...

owh? haha... sungguh bernas ini idea, kekadang syg juga nk buang btl mineral yg cantik2 tu...

Khai Mohd Photography said...

haha...ayu langsung tak terpk nak buat cam ni...kreatif

Suhana Shahril said...

kretip..mmg kretip..

hajarus said...

sker ngan idea anje ni... mmg btl2 kreatif.. hajar xpernah terfikir pun.. t nak try jgk...

wanie_cmi said...

kreatif nyer....tapi lagi senang kalau simpan kacang dalam botol tu terus....

w/apapun...I liiiike.....

Ain said...

boleh try buat nie....

kretippp!!!

Atia Adina said...

ooo...thanks...mmg kreatif sungguh

Momma Mia said...

keatip sangat laa
cayo lah
\m/

aiDieNa said...

Kreatif.. tapi nak lekatkan kepala botol ngan plastik tu guna apa? Hurmm puas mikior nie.. getah ker?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.