Followers

Wednesday, August 18, 2010

♥ Like Mother...Like Daughter ♥

Ari tu citer pasal Like Father Like Daughter,
kali ni nak citer Like Mother Like Daughter...
ape kes?? jom tengok gambo yang di SNAP oleh papa
sowy tak berapa clear sebab pakai hanset cap ayam...

terpesona anak dara ni tengok teddy bear yang ada kat Jusco tu

point mama nak cari baju tidur untuk balqis
dah lama tak ganti baju...almaklumla balqis ni baju masa umur
3bulan ari tu pun still muat lagi....
mama tegah dok sibuk memilih...anak dara ni pun sibuk jugak
nak memilih...
tengok tu anak dara tengah sibuk dok memilih baju
haish...balqis plak yang mencadangkan kat mama soh beli baju tu...
sape yang sebenarnya yang memilih ni...

akhirnya beli baju tidur je k...sebab memang motif nak beli baju tidor je...
bulan posa ni mood nak update blog ada down sikit...
nak kunjung rumah kengkawan pun tak sempat sebab balik keje kol 4.30ptg
so rushing siapkan keje...
komen kengkawan tak dibalas...bukan sombong k...
tapi masa tak mengizinkan...

13 comments:

eima said...

kecik² dah pandai ek ..klu my adib .. main kejar2 sorg2 .. pastu sebuk nk bersalam ngan patung ..haha

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

biasalah tu....gigirl mesti suka shopping kan...ehe

Atia Adina said...

heheheh....bila dah besar cam tu lah...dah pandai dah pilih sendiri.....

-ad-

mamalieyna said...

anak dara dh pandai memilih baju...habisslaa..hehe..^_^

♥Azie♥ said...

baju tidur raya yer aqis...:)

~~ciklinn~~ said...

amboi2 shoopinggg yer.....bukan main ha anak dara tu

Ummi Eisya said...

hihi..sama gak mcm eisya..dia pun suka memilih gak..tapi sukakan,sbb ada org teman..

Ain said...

pandainya aqish pilih baju sendiri....

kalau dia just pilih jer takpe, jangan dia nangis kita tak beli baju yang dia pilih tu sudah....

hehehe....

Adlina Husaini said...

ayang, tak lama lagi dia sendiri pilih nak baju mana n nak pakai yg mana..

bestkan anak dara..leh siap aksesori bagai..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai sweet ajer memilih sendiri.

mummy_ayu said...

wah..dah pandai nak pilih pilih dah..

mama zharfan said...

balqis suka shopping mcm mama nya hehehh

Farra Dhelina said...

amboi dh pndai memilih..so balqis dah ade taste lah ni.. clever girl ;-)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.