Followers

Tuesday, August 17, 2010

♥ Lil PhotoGrapher ♥

Bukan mama je yang suka snap2 pic k...
anak dara ni pun suka gak...kalo kat hanset papa tu
macam2 gambo ade....
ni citer weekend..tengah sibuk2 dok shoping raya
anak dara ni dok kenankan camera menan..
ape lagik mama belikan la bagi upah supaya anak dara ni tak main
camera mama nanti...
bukan kepalang sukanya...

pinky colour lagik...tapi yang menjadi masalahnyer...
biler mama nak snap pic balqis...
anak dara ni sibuk snap pic mama balik...

tengok la tu aksi dah macam PRO sangat...
siap senget2 tangan nak snap pic...
siap cakap "mama tenyum, wat piece"...
dia balik yang ajar mama...
bukan main suka lagik k...dah tak pandang kiri kanan
haq ni plak dok sibuk snap pic diri sendiri
camera ni menan je tak leh snap la sayang
haq ni mama berjaya snap...
nge...nge...sebenarnya balqis soh snap pakai camera dia
tapi mama cepat2 snap pakai camera mama...
terkabur la sikit dek kerana na cepat punyer pasal...

  • p/s kami pi shoping kat Rawang...tak de ape pun yang kenan...tunggu dah nak dekat2 raya baru shopping lagik k...

14 comments:

emma said...

nice nyer camera si balqis... Auntie nak pjm blh??

mummy_ayu said...

sama je..ayu pun belikan game bentuk mcm hp untuk Ian supaya tak kacau hp ayu lagi...and it works..nanti ayu story kat blog..he he he..
jadi mak nie kena kreatif kan? he he he..

ejaMaria said...

hohoh... nak shoping best-best turun la Jalan TAR... mabuk weh... heheheh

maslinamansor said...

makin comel si Balqis...

♥MAMA♥ said...

hihiiiii sejibik cam sara ni,kalu ngn camera menan dia tu jgn ckp la weh mmg poyo abih ngalahkn kite ni haaa ;-)hihiii tomey sungguh balqis ngn gayanyer tu!

**rawang??jauhnyer anje pi shopping?nape anje,kat situ mmg port shopping raya ke?k.da mmg x penah plak sampai sana kalu shopping2 ni

Ena said...

QISH NAK JADI PHOTOG YEH!.. HEHEHEH..

CUTE SUNGGUH LA QISH NIE..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Amboi, nak jadi cameragirl lak ke balqis?? ganti tempat mama dia lak. pasni penuh lak gambar mama dia hasil 'snap'an balqis... hehe

~Siti Hajar~ said...

pic Balqis yg last tu cam super model je...sweet gitu!

zue @ annaleeya said...

chumelnya camera pinky... balqis menurun mama la nih kan??? suke snap2... heheh!!

Farra Dhelina said...

pndai nya dak balqis nii..suka aunt tgok aksi dia

AshAnas said...

comelnye kamera balqis....

Lynn said...

pink.. i like

Zakilah said...

Cute la kamera tu….Aunty nak pinjam boleh..?

eima said...

nanti leh maik pic mama plak..asek mama je amik pic balqish..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.