Followers

Monday, August 9, 2010

♥ YE!!!!Memang Dia Nak Adeq ♥

Yup...dia memang nak adeq...memang berangan & teringin nak adeq...
sape tu yang nak adeq tu???
of course la balqis k....memang suka sangat dengan baby
siap peluk cium lagik...mama ni memang dah lama no teringin nak baby...
jom kiter layan piccas2 time kat rumah maksu papa

siap peluk2 lagik...

kasih sayang seorang kakak...
huwa...huwa...sealunyer balqis ni memang kuat cemburu kalo mama @ papa dukung baby lain...tapi kali ni balqis sukabangat la pula...

wah tengok la tu bukan main mesra lagik
siap soh bawak balik lagik...balqis bosan sebenarnya dok rumah main sowang2

tu yang nak sangat kawan...tunggu berita gumbira dari mama nanti

after that kami ke Tesco Setia Alam...ingat nak shoping barang'
tapi leh tahan mahal la harga barang kat Tesco ni...
so kami cuci2 mata je la...sempat singgah Cool Blog
belikan air yang hangat diperkatakan oelh blogger...
so dapat lah merasa airu...mama beli perisa coklet + jelly nyer...
anak dara ni siap pulun habis lagik tu sowang dia je...
  • p/s ari sabtu tu ada wat misi cari kain pasang untuk tempah...tapi tak de sape la pulak leh tolong jahitkan baju kurung untuk balqis...so nampaknyer terpaksalah beli siap je...tema baju raya pun tengah dalam pilihan lagik...tak tau nak warna ape...

15 comments:

emma said...

itu maknenyer anje ene procced gak tahun nie ..hehehe

sian balqis... dah x sabo nak ade adik tue..

♥MAMA♥ said...

hihiii tul tu anje,elok sgt dh tu balqis nk kwn2 ngan adik baru plak nnt ;-) jom kite sama2 produktifkn keluaran thn ni,kekekeeee

Intan Inn said...

alhamdullilah dah boleh jd kaka yg baik tue..erm apa lg berikanlah balqis adik yer mama...

mamalieyna said...

OOH TK SABARNYA NK DGR BERITA BAIK DR MAMA KAN KAK BALQISH..HEHE..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pandainya dia main ngan adik :) boleh laa tu :) my nuha tetap jelez dulu sampai skang :P dia main tak per..Ummi dan abah tak leh main baby :p

hafizah_ismail said...

sy ada jahit bj kurung utk budak2..kalo nk boleh la hantar kain..sy jahit utk ank sy Wafa guna kain cotton je..sedap skit budak2 nk pakai

mummy_ayu said...

oooo...balqis tak sabar nak jadi kakak dah..apa pun ...anje kena la kerja keras..ha ha ha...good luck dear!!

mama uzma said...

Alhamdulillah....
oklah tu mama..aqish dah bg lampu hijau..jgn tunggu lama2...aqish pun dah besarkan...hehehee....

maslinamansor said...

kalau balqis kata teringin adik... maknanya balqis dah mampu menjadi seorang kakak...

[-suziey-] said...

heheh cpt2 la bg balqis adik..hiks..

lily azliyana @ mama zara said...

amboi..pandai btol balqis main ngan adik yek..hehe..senang klu btol2 dh beradik nanti..mesti leh jadik kakak yg baik..=)

eima said...

uik k.da pun nk bg adek kat sara .. elok la tuh ..beregu ngan anje ...

pesal muka cousin die tuh masam je ...
mood tak baik ek ...

mama rifQy said...

ha!ape lagik kak!! hehehhehehhe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

tunggu apa lagi..hehehe ramai tolong bagi semangat..balqis pun ok sgt dah tu..papa, konfem ok..hehehe so, sekarang ni, "berusahalah~~~" :)

zaza@mamaHanin said...

anjer.. syok tgk aqish bergambo kali nih.. siap peluk n wat peace lagik.. hehehe.. kena 'tambah' nih anjer..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.