Followers

Monday, August 30, 2010

♥ Operasi Mencari..... ♥

Selamat pagi & salam bersiaran...
pagi2 tadi mama dah review semua peserta yang join contest mama...
minggu depan dah nak raya cepat je masa berlalu kan
ok ni nak citer misi mama weekend ari tu...
mencari kerepek...tiap2 tahun mama mesti beli kerepek kat Tanjong Karang
kerepek kat sini sedap2 belaka...then yang pastinyer murah k
sebab kami pi beli kat kilang pembuatannyer...
dia wat kepepek ni kat rumah je...

ni antara kerepek2 yang ada kat situ

anak dara yang tengah dok sibuk nak memilih kerepek...
wah ada macam2 kerepek kat sini...
macam2 perisa & perasa ada
yang penting murah bangat..
tu semua kerepek yang mama beli...
nyam2 tak sampai raya papa dah makan lepas berbuka nanti
dapat berbungkus2 cost nya RM53 jerk...
  • p/s patutnya pagi ni balqis pi photoshoot untuk magazine kat Shah Alam...tapi cancel sebab waktu photoshoot ditukar blah petang papa tak dapat cuti...so maybe ari rabu kot...
  • p/s balqis di shortlist untuk model Diaper's Mamy Poko...hu..hu..mama dah jadi confius nak pilih yang mana satu...nanti mama story k..

29 comments:

syawalsimpsons said...

rezeki balqis photoshoot ni...mmmm...baguih la...alhamdulillah..beso sok. jadi model la 2./....klo dier tengok Americe Next Top Model...lagi macam2 gaya agaknyer dier tiru...hehehehh

ejaMaria said...

hmmm... kite beli kerepek time balik kampung... beli kat Jln Air Hitam... tak pun area pekan Benut... pun murah gak...

emma said...

Tanjong karang kat bla mana tue?? murah sangat ke? macam best jer tgk gamba tue

mamalieyna said...

eheh cam sama je aktiviti kita ni..tp kak eina lum buat n3..huhu..

zue @ annaleeya said...

wahhhh.... dah nak jadi model balqis nih.... rzki balqis tuh... chaiyok2 balqis...

akak pon suker gak borong kerepek nih... tp ingat mggu dpn la baru gi borong...

Ain said...

banyaknya kopok anje, mesti best kan sebab boleh pilih macam-macam....

cayok la aqish, tak lama lagi leh jadik model......

Hezesuze said...

uiks tanjung karang tu...kg abg pomen weols huhu

Ummi Eisya said...

waa,dah menjadi model aqish ni ye..bagus la aqish..glamour gak mama kan..hihihi

♥siEha♥ said...

hai...btl2..kat cni mmg murah sgt..trs p kat kilang die..

mama zharfan said...

dh jd model yer balqis...good!!

Adlina Husaini said...

alhamdulillah..mencurah rezeki anak..bagi dia makan vitamin n complete diet biar dia cergas sentiasa ^_^

Huda said...

hehe..huda beli kepek blk johor kat batu pahat ramai org jawa suke wat kepek2 ni..

smms said...

tanjong karang mmg syurga kepek kan ..

Farra Dhelina said...

bestnya dgr citr balqiss..

* jauhnya anje gi tnjg karang

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to syawal: alhamdulillah baru nak naik je...ada la rezeki sikit2

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to ejamaria: o ye ker...kiter memang suka beli kat tanjong karang ni...memang murah

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to emma: yup kat tanjong karang sebelum pekan tanjung krang...tak ingat la ape nama kampung nya

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak ina: ha ah samlah kita dok perabihkan duit

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak zue: alhamdulillah rezeki balqis...doakan yang terbaik k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to ain : yup beli kerepek je untuk makan2...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak heze: yup kira pemes gak la tempat tu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to fara: saje je cuba rezeki...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to sieha: betul3

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to suziey : tq dear

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to adlina: tq untuk suggestion tu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to huda : ye ker...kiter tak pernah try plak

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to smms: tol tu tiada syak lagi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to farra: dekat je rumah mak kiter kat berjuntai bistari tempat Unisel tu

MamaYatie said...

kat tjg karang mmg murah kan..kuih raya pun byk tepi2 jln kan?bestnya...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.