Followers

Friday, August 6, 2010

♥ Pon...Pon....Hadiah Dah Sampai ♥

Ape dah sampai???
ape yang sampai???
jom baca...
ok mula2 nak citer pasal mama beli legging lagik untuk balqis
wah sangat teruja dengan warna & watak kartun kat legging tu k..
balqis memang suka pakai suar ketat2 ni....
kalo bab melaram tu serahkan la pada anak dara ni...
jom tengok...

ni la legging tu...tomeikan ada mickey mouse kat ontotnyer
pastu kat kakinyer...balqis suka bangat la sebab kartun kegemarannyer...

ni pandangan dari depan legging tu...
dengan warna merah menyala fabrik yang lembut
terbaik dari ladang RM10 sajok...murah2 dari website...
mama tau je mana lubang nak cari barang murah
tapi yang penting CHANTIK k...
ok ayat pun dah tersasul2 lari dari tajuk...
sebenarnya nak citer pasal hadiah yang mama baru terima
pagi ni...masih HOT lagi tau...
sangat teruja dengan hadiah tu...cantik & yang pentingnyer PINKY colour...
sape yang bagi????jom kita skodeng..
dari malinasiam & suziey...
Tq Kak Ina & Suziey...
ya tu dia set pinggan mangkuk dari IKEA...
cantik tau...mesti suka anak dara tu nanti k..
nak tau entry kemenangan TOP6 balqis tu leh klik
http://www.suziey.com/2010/07/top-6-cute-baby-with-toy.html

p/s lately dah mula malas nak join contest lagik....pasni mama nak wat survey pasal contest plak

8 comments:

mamalieyna said...

ooh kak eina ada jumpa legging sebijik camni kt uptown damansara ari tu, dok telek2 jer, sesuai tuk gegirl..hehe..RM10 gak..

tahniah dpt adiah! ^_^

mamalieyna said...

upss..lawa sesangat la watermark tu, colourful! jeles nih!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to kak ina: uit...saje je nak watermark jugak tengok orang len pakai lawa jerk...ada untuk lelaki gak warna hitam ...

mama zharfan said...

ooo..dh dpt yer hadiah saguhati top 6 baby with toys tu...ariff punya lusalah kot..sbb ari ni +esok pej pos tutup kat kelantan :)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

mmg comel legging tu..nasib ler batrice jenis rimas pakai ketat2 camtu...kalau tak ...mau gak memborong legging cam anje....

wah....pink lagi tu...mmg comel set tu....sure anak dara tu bersemangat nak makan minum ngan set baru tu yerk

Farra Dhelina said...

wah dh dpt hadiah! berguna hadiah tu..leh guna time mkn..keler pink lagi..

* anje, website mn yg murah & ctk tu?

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

lin pun suka anak dara lin pakai sluar katat2...cute kan...baru ni lin dapat beli legging tu RM8 je..hehehe sangat murah..amik 2 terus.. :P slalu belas2 jugak kan..anje dapat 10 tu, dah ok bangat! :)

tahniah dpt adiah ek..best kan..bila lin nak dpt lak ni.. :P

[-suziey-] said...

waaaaa nice..mmg cantek..heeh..

ouh hadiah tu pn dh smpai..hope suka:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.