Followers

Thursday, August 19, 2010

♥ Semua Pasal Raya ♥

Semangat ni....semangat nak raya punyer pasal
walhal baru je 8 hari berpuasa....biasa la biler bekerja
kena la wat planning untuk bercuti kan...
so awal2 lagik cuti raya mama dah LULUS...
blog mama akan sunyi sepi dari
09hb September sehingga 19hb September 2010
21hb September 2010 Birthday Mama...
tak plan lagik nak cuti ke tak time birthday tu...

hu..hu...sukanya...cuti sakan k sebab tahun lepas raya ke3
dah kena keje...

layan plak gambo anak dara pakai baju kurung...
sibuk nak pakai...
ni baju raya kami...dah siap pun bajunya...
warna oren...tema tahun ni oren & coklet...
ada 2 pasang...
baju contoh balqis...

sib baik ada lagik orang nak amik tempahan baju...kalo tak...tak de la baju raya kami berdua
papa punyer beli siap je senang...
  • p/s la ni keje banyak sikit...so semua entry auto publish...pagi2 dah siapkan entry k...

13 comments:

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

wah..raya sakan lah tahun ni ye aqish =)

aSmiDar said...

wahhh...sume dah redy..tggu nak raya je yer...

eima said...

2 helai .. mak aih meriah nye ..
saya 1 je ... tu pun pakai sekerat hari je ..
raya ke 2 dah pakai jeans jln umah org ...

mamalieyna said...

memang sakan raya nih..huhu..jeles cuti banyk balance lg tuu...=P

Atia Adina said...

huhuuhu..tak seronok lah...hubby tak cuti....13hb dah kene keje


-ad-

nadja said...

wah wah itu biasa la memang nak kena amik cuti awal kan.. smua company dah berebut.. saper lambat kena tinggal la.. ehehhe

zue @ annaleeya said...

samalah dgn akak anje... akak pon cuti 9hb smp 19hb... syoknya cuti pjg weiii.... heheh!!

maslinamansor said...

Kat baby mas tak dak pun baju melayu...
Esok kena serang jalan TAR...!!!!

mama zharfan said...

bestnya cuti lama2 :)

Suhana Shahril said...

Amboi..lamanya cuti raya dia.Syok lah tu...

Ana tak pikir lagi nak pakai kaler apa..dah biasa bli siap dah mlm raya.Suka buat keja last minit..huhu..

Hezesuze said...

wah tahniah coz cuti anje sudah diluluskan hehehehe

amboi cantiknye baju anak anje....

hajarus said...

wah bestnyer anje cuti dah diluluskan... cuti panjang plak tu... jelesnyer biler dgr msh ade org nak ambil tempahan... cam hajar tahun ni xde tempah pun beli siap jerk... hu3x... sedih...

Farra Dhelina said...

time raya yg best part time cuti lah kan anje

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.