Followers

Tuesday, August 3, 2010

.: Sila Lah JELES ye :.

Selamat pagi semua...entry nak bagi semua orang jeles...
semalam barang yang ditunggu2 telah tiba ke tangan mama...
dapat satu parcel dari Cik CITY LINK...
dah tau ape isinyer sebab ari tu Puan Empunyer blog ada kasitau
hadiah dah di pos...

TQ Cik City

kasi tengok sampul dulu k...
ni la barangnyer....WAH...sungguh teruja dengan hasil Art dari ACU ni...
suka bangat & lawa bangat...leh la mama abadikan kat dalam frame...
cantik la ACU...kat potrait tu ada gambo Business Card dari ACU...
belek punyer belek rupenyer rumah ACU dekat je dengan opis mama...
mama plan nak tempah kat ACU lagik untuk gambo kami sekuarga plak...

sape2 yang berminat nak tempah leh tempah kat sini
http://www.acuroseday.blogspot.com/

p/s nak umumkan contest ni...tengah adjust banner...tunggu k....agak GEORGEOUS contest kali ni...yang pastinyer terbuka untuk semua....

25 comments:

Ena said...

wahhhhhhhhhh..
memg cantik!!
suka lar..
bertuahnya..

♥Azie♥ said...

jeles..jels..sangat comel

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak ina : ape lagi leh la tempah untuk ka ena sekuarga plak

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to azie : kalo wat untuk 2 beradeq tu mesti cantik kan azie...nonie & eryn

nieda said...

cantiknya...mmg ada seni org yg lukis tu

mummy_ayu said...

ooohhhh jelesnye...cantik tu..suka la balqis..tgk pic dia..mama dia lagi la suka..he he he

adianiez AIDA said...

chanteq nyer...
GA tu jgn lupa inform aida...

cik puan akish said...

shanteq!!!!

zue @ annaleeya said...

wahhhh.... comeinya balqis... jeles ar anje... akak pon nak wat jgkla... nak sruh lukis potret 3 org buah hati akak tuh...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

memula tu cam tak nak jeles...tp bila tengok potrait aqish tu...huwaaa...jeles 44x ok....comel banget...

Ain said...

cantiknyaaaaaa.....

ain suka tengok lukisan potret macam nie...

jelesss tau....

ejaMaria said...

cantik nye... congrate la...

mamalieyna said...

semalam lagi dh jeles, tgk live...huhu..takpe umah empunya diri tu, dkt je kan, meh kite serbu umah dier..hehe..

maslinamansor said...

comel...

tak sabar nak tengok contest apa..

MamaYatie said...

waa...jeless...cantik sih..brapa rm?hihihi..teringin nak wat jugak

emma said...

jeles sgt nie... So nice

Wansteddy Tales said...

Besttt! superb design kan ><
semestinya AcuRose ^^

♥MAMA♥ said...

hihiii alhamdulillah yg anje nnt2 dh kunjung tiba ;-) comey balqis!

atty's said...

memang cantek sgt..lagi modelnya comey

Farra Dhelina said...

ctknya anje!! sies ctk

MrS. F!zA said...

santekkkkkk!!! terbaekk! mmg nmpk real lah! sukanya!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang cantik...
nampak real...

mama zharfan said...

cantiknyer!!! jeles2 :P

AcuRose said...

huh anje..
dah sampai akhir nye ye..
nerves acu takot x smpai..
ye lah opis anje dkt ngn umah acu.
tapi jgn ar serbu, acu ni pemalu..eheh.
tq pada yg suke..
anje tima kasih join GA acu :)

[-suziey-] said...

wow cantiknya..dia lukis sdiri ke? series cantik..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.