Followers

Friday, July 30, 2010

.: Stok Baju Tennis Stripes Skirt :.

STICKY MODE!!!!PLEASE SCROLL DOWN K...
Selamat pagi semua....lambat bersiaran ari ni...
keje banyak so nak update mana yang penting dulu k...
ari ni mama nak update semua baju skirt yang di order oleh rakan2 blogger...
tapi malangnyer tak semua dapat k
exspecially warna HITAM memang tengah tak de stok...
so ni mana yang yang ada je...Khamis ni mama pi amik lagik
bagi yang tak dapat lagik tu k
bagi yang ada stok mama akan email kat pembeli than sila wat pembayaran selewat2nya esok
mana yang tak bayar mama akan open untuk orang len beli k...

so ni contoh semua warna baju...
bagi yang berminat nak order still sempat lagik k...
ada warna pink jugak tapi mama tak snap la...

ni kesemua baju yang ada....
ni baju yang masih tak bertuan...
kalo ada sape2 yang erminat leh kasitau k...
Biru - Size M 2 Helai~ Available
Hijau - Size M ~ AvailAble
Orange - Size L ~ Sold To Emma TQ Dear
Biru Tua - Size M ~ Sold to Emma Tq Dear
harga masih sama RM25.00 include registed Post
RM22.00 self collect


ni plak untuk boy's stripes jugak k
so nice kalo ada sape2 berkenan nak beli kasitau k
this week mama nak amik stok
baju2 ni semua kawan mama yang jual kat kedai dia...

mama tolong promotekan aje....

so nice mama suka bangat

ni pun mama suka gak...

untuk Boy's

ada kolar RM25.00 - Include registed post

Tak de kolar RM23.00 - Include Registed post

kalo self collect tolak RM3 k...

damia_nurin@yahoo.com

8 comments:

Ain said...

wahhhh, sume cantik-cantik.....

jangan lupa sms kat ain no. akaun anje, boleh ain transfer duit hari ni....

mummy_ayu said...

cantik..yg Iris punya ada tak?color itam ke biru...?

Hezesuze said...

wow cantiknye....

AshAnas said...

cm geram je tgk baju tenis stripes for girls tu... sibbaik blom de anak pmpuan...

[-suziey-] said...

yg last belang itam tu sebijik mcm aQel pnya..aQeel byk baju stripes..hiks:p

anje..kt xde blog batch la..bole la kalu nk letak gbr profile ajek..ekekekek:D

Huda said...

anje, kaler purple agak2nye ade x?

Me_Lina said...

yuhoo mama... alya punya ada x ney? hehehhee

zue @ annaleeya said...

cantik... anje.. klu yg laki2 punya tuh, ader tak size utk umo 6 thn??? ingat nak belikan sama utk 2 bradik tuh...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.