Followers

Monday, August 16, 2010

♥ TQ Sudi Undi ♥

Salam 6 Ramadhan & selamat pagi semua...
ok entry pagi2 ni terlebih dahulu mama nak ucapkan
ribuan terima kasih pada kengkawan yang sudi undi untuk balqis
dalam Pertandingan Pa & Ma Gaya Adeq

takat ni jumlah terkumpul undian adalah sebanyak 12012...
alhamdulillah makin bertambah...bagi yang masih berminat nak mengundi untuk balqis sila klik link dibawah ni k

http://www.majalahpama.com.my/extra/info.asp?sec=undibb&whichpage=11&pagesize=16

p/s weekend ni mama ada appointment nak bawak Balqis pi casting kat KL...cuba je k ada rezeki leh la jadi model...

8 comments:

SuZiE said...

wow.. byknye undi balqis.. suzie dah undi gak.. :) gud luck!

♥MAMA♥ said...

waaaa,dh btambh tu,caiyok caiyok balqis!k.da pun dh undi utk ank dara yg comey ni tau,waaa nk pegi casting ye,gud luck! ;-)

mummy_ayu said...

wah..cayalah..ayu pun dah undi dah...
wah..jadi model..cayalah..nanti story ye..baju dah sampai..
tq so much!

ejaMaria said...

wah... good luck...
kite masuk undi jugak!...

mama rifQy said...

wowwshe deserve..
chanteq..sungguh pandai berposing.
suh la masuk Tomtom bak..hehhehe

eima said...

♥mama♥
sara try la sekali ...

nanti aku free² aku pi undi lagi ye...

Hezesuze said...

fuyooooooo ramai yg undi balqis
tahniah & gud luck

mama zharfan said...

me dh undi!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.