Followers

Tuesday, August 10, 2010

♥ Update Senarai Peserta ~ Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress

Ok mama nak update senarai peserta untuk contest mama kali ni...
semua yang tersenarai merupakan baby2 yang tomei & telah lulus penyertaannya...

http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html

takat ni 5 perserta untuk baby Boy's
5 perserta untuk Girls

so sape2 nak join leh lagik k...still ada masa lagik...cepat2 sebelum terlambat..mana tau kot2 contest ni terpaksa ditutup awal dek kerana nak bagi laluan untuk contest lagik satu...
  • p/s ramai yang bertanyakan tentang NUFFNANG...esok mama wat special entry sehari bersama NUFFNANG....esok semua entry Nuffnang mama wat untuk kengkawan UPkan akaun Nuffnang masing2 k

8 comments:

aanie said...

xdpt nak join sb baby xde kemeja....huhu...

♥MAMA♥ said...

nk tutup awal ek?hihiii terpaksa ler mama mengodek2kn gamb2 sara yg ne satu nk submit ni ;-)maklum ler mama ni suke sgt last minitnyer penyertaan,kekekeee

Intan Inn said...

thanks mama..anak saya ada...ermtq juga sbb nak update Nuffnang..dah banyak kali cuber adayg tkamenjadi..pening dah nie..hehhee

mummy_ayu said...

nak join..tapi lum pilih pic lagi...

eima said...

nanti aku join...
tak sempat nk nk godek cari pic kemeja die..

mamaafzal said...

gambar afzal ada dlm senarai..:o)

smms said...

nak masuk jugak tapi ngah nak snap pic qk berdress yang comei ..selalu hntr gmbr xcomei tu yang xmenang ..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

banner contest & penaja bersama tak tepek kat sidebar beserta link ke contest, untuk boy baju kemeja, yang butang tengah macam model banner pakai, t-shirt tak dikira, sila buat pembetulan then bagitau balik k



Tuan umah di atas ne komen tuan umah.
Saya dah tepek gambar penaja kat side bar & gambar baby boy saya keluarkan sbb si boy ne tak penah pakai kemeja lagi. so tinggal gambar kakaknya saja.
jenguk ye..
Ni linknya

http://kokoadik.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.