Followers

Monday, August 9, 2010

♥ Weekend Kami & Selamat Bertunang ♥

Selamat pagi semua...
lambat bersiaran ari ni sebab dok try banyak kali nak bukak payroll
tapi tak boley...sebab mama lupe password nyer...
ape dah jadik ni....huwa...habisla kena mintak programmer reset balik
password payroll mama tu...
ok citer pasal weekend ari tu...tak de ape yang menarik pun
plan nak pi Zoo sebelum bulan puasa start ni..
tapi tak kesampaian sebab banyak sangat la program...
so weekend ari tu kami pi majlis bertunang je

selamat bertunang kepada semoga jodoh berkekalan
Yang lelaki akan pi sambung belajar ke Canada & yang pompan ke India

budak tomei sempat snap2 lagik...
sonot bagai dapat naik buai ni k...kalo leh nak bawak balik katanya...

p/s ari ni keje banyak nak wat...so slow sikit berblogging k...tak banyak citer menarik pun...

13 comments:

wan sujaihah said...

saper yang bertunang tu..adik anje ker?

LYaFRINA said...

SLAMAT BTUNANG...
LPS RAYA K KAHWIN...

QIS SENTIASA COMEL DGN POSING2 NYA.. MMUAHHH

nieda said...

yg selalu dengar x tau betul atau tidak..kepakaran mmg superb kt sana..lagi satu mayat untuk buat eksperimen senang diperolehi..wallahualam...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to wan : tak lah sepupu husband kiter yang lelaki tu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to lya: tq ye lya....sampai peluh2 anak dara tu berpossing

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to nieda: o....ye ker...tak tau la pulak

e.l.i.s.s.m.i.e said...

medic/komputer memang terbaek kat india.makcik aku dulu pun pernah dioffer kesana tapi ms tu arwah nenek aku tak kasik!

♥Azie♥ said...

mungkin kat india tue bagus kot..sbb anak buah azie pun belajar kat india jugak ambik jurusan doktor pakar sakit puan kat sana...


selamat bertunang...

[-suziey-] said...

umangaih 2-2 terpisah jauuh..

sweetnye balqis pakai busha tu..hiks..pinky2..

anje..actually india mmg kepakaran dia dlm medic n IT..

MrS. F!zA said...

tudia.. msg2 bwk haluan smbg belajar.. cinta jarak jauh ni :p

Ain said...

lepas bertunang terus bawak haluan masing2 yer....

bila tarikh kahwinnya pulak anje, mesti lepas dua-dua habis study nie...

hehehe...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

banyak dugaan cinta jarak jauh ne tapi kalau kekal besttttttttttt..
semoga kekal sampai ke anak cucu

mama zharfan said...

cutenya pic balqis pakai bj pink and legging belang2 ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.