Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Monday, September 6, 2010

♥ Alhamdulillah Rezeki Mencurah-Curah ♥

Salam siaran petang...tak sempat nak jengok blog kengkawan
sempat update blog sendiri je tu pun terkocoh2 nak update
link pada tajuk diatas citer masih panas
kol 1.30petang tadi kami semua warga HQ di opis dapat Duit Raya
tiap2 tahun pihak Pengurusan akan adakan acara pemberian duit raya ni
kalo BONUS ari tu masuk gaji kena carum EPF
tapi duit raya dapat cash....Alhamdulillah rezeki bulan posa ni
dapat la RM??? untuk setiap staff

majlis pemberian duit raya

Duit raya yang mama dapat...
hijau untuk mama & warna krim tu untuk balqis...
leh masuk tabung balqis k..
TQ pada pihak pengurusan diatas pemberian ni...

17 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

mummy_ayu said...

wah..dapat duit raya dah..best tu..siap untuk anak sekali..bagus la admin u ye...

♥MAMA♥ said...

waaa beshhnyer dpt duit raya lg tu ;-) slmt hr raya buat anje & family ye,nnt dtg ambik kad raya dr k.da sekeluarga ye ;-)

Momma Mia said...

waaaahhh seronoknya...
selamat hari raya utk Anje sekeluarga

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah siap ada untuk balqish sekali..seronoknya berganda2 :)

Fieza said...

Wah bestnye dapat pihak pengurusan macam ni ek. Boleh gak buat belanja raya kan anje..balqis pun best kan dapat duit raya sebelum raya

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

rezeki...bestnye company ni baik hati siap bg tuk anak sekali..
company kita jgn harap la tuk mak pun tkde lagi tuk anak uhuhu

Intan Inn said...

wahh rezeki raya tue mama bestlah bertambah meriahlah raya nanti...

atty's said...

yeah besh dpt duit raya ..

Ummi Eisya said...

bestnye,duit raya dapat,bonus dapat..memg rezeki tul..

maslinamansor said...

hai... anje pun dapat duit raya...? bertuah sungguh

ibu WaWa said...

Alhamdulillah...semoga Aidilfitri kali ini lebih ceria.

mamalieyna said...

panas betul n3 ni..sempat snap ye kamo..hehe..kak eina tak snap, takde modal nk msk blog..Alhamdulillah..kak eina tak dpt bonus baru2 ni, dpt duit raya pun jadilah..^_^

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

untung sapa2 yg dapat duit raya tu...siap ader utk balqish lagi...hehe

anje...selamat hari raya...maaf zahir dan batin yer..

zura@iwan said...

alhamdulillah rezki bln posa kan..

Anna Da Lady said...

eh, keje kat mana tu?nak gi keje situ jugakla.SEBAB ada duit raya..hehe

mama zharfan said...

me tumpang hepi :)

Em's Family said...

wow, ni betul2 rezeki raya ni...

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.