Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Monday, September 20, 2010

♥ Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress ~ Today Last Day ♥

Salam semua...atas permintaan ramai...maka tempoh contest dilanjutkan lagi
selama 1hari je...ari ni last day k
so sape2 yang dah snap gambo raya banyak2 tu
leh la join...ramai yang kata tak sempat nak join sebab sibuk cuti raya
ok la mama bagi peluang untuk yang masih berminat nak join k
sebab after contest ni mama nak wat 2nd Giveaway plak
bersempena Birthday mama 21 September ni...
so jangan lupe join GA mama jugak k...
sape nak join contest kat atas tu leh submit link ke

3 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

mummy_ayu said...

ayu udah join...kan???

Ain said...

tak sabar nak tengok senarai kontestant yang kiut miut comel lote tu semua....

[-suziey-] said...

eh kejap je dh last day ek..

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.