Followers

Wednesday, September 1, 2010

♥ GORGEOUS Baby In Kemeja & Dress ♥

ok ari ni nak umumkan bahawasanya Contest mama akan dilanjutkan tempoh
sehingga 19 September 2010
ini adalah kerana waktu ni semua blogger tengah sibuk wat persiapan AIDILFITRI
then mama pun bz giler nak sattlekan keje sebelum cuti panjang
makanya mama lanjutkan tempoh senang leh terus pos hadiah nanti
penaja pun tengah sibuk promote barang Jualan kat blog masing2...
so diharapkan dengan lanjutnya tempoh Contest ni leh menarik lebih
ramai peserta yang tomei2 k...
so come join banyak hadiah yang menanti dari 4 penaja...

p/s untuk semua link penyertaan sila pastekan di entry SEBENAR contest k...bukan kat blog ni kengkawan kena pi ke blog
http://mamapapaaqish.blogspot.com/2010/08/gorgeous-baby-in-shirt-skirt.html
sebarang pertanyaan leh wat kat sini tapi link kena paste kat sana k

4 comments:

MrS. F!zA said...

darwisy xde kemeja..xdptla nk msuk..raya ni pon belikan tshirt jgk..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

yeay...dilanjutkan...

sebab tu contest ayu berakhir 20 september...sebab mesti peserta sibuk nak buat persiapan raya...termasuklah penganjur kan..

Suhana Shahril said...

Oh..ohh..sangat2 suka.Sempatlah nak klik2 gambar anak2 pakai dress raya n join contest ni.Sayanggg anje..makacih ya!

♥MAMA♥ said...

ooo,contest anje ni dlanjutkn ek,hihii k ler tu ada masa la mama nk cari gamb2 sara,kot2 nk snap yg latest2 ke,hihii...lappy k.da rosak 4,5 hari ni,tu yg dh lama x online,dh byk ketinggaln citer kwn2 ni ;-(

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.