Followers

Friday, September 24, 2010

♥ Mama Menang Besar ♥

Menang???menang ape?tak de ape la auntie2 semua
tajuk je kasi gempaq....mama bz sikit ari ni...sian mama carik duit untuk balqis
ari ni mama tak berapa sempat nak update blog mama
so biar balqis amik alih layan auntie2 semua k
mama sebenarnya nak citer pasal perkembangan casting balqis
tapi ari ni tak berkesempatan la...maybe next time k...
balqis ada join contest kat Magazine jugak tau...
tapi result tak kuar lagik...auntie2 semua doakan moga murah rezeki balqis
balqis nak jadi cam kakak Mia Sara tu....
psst...ari Isnin nanti mama umumkan TOP12 contest mama ari tu
then 13hb Oktober 2010 ni Birthday Balqis tau...
mama kata nak wat Contest lagik.....
cayok2 mama....

12 comments:

AcuRose said...

aunti acu doakan smoga balqis akan terus menang dan menang dan di murahkan rezeki. gud luck mama balqis!

MamaYatie said...

good luck aqish..auntie doakan aqish sentiasa success dlm apa jua...yg plg penting be a good girl to mommy tau sayang!!

EiJa ZaQuaN said...

Good Luck Aqish..mmg ade talent nak jdk mcm adik mia sara... aqish ni..

mamalieyna said...

good luck kak balqis! ^_^

p/s abah arif pun kata kak balqish macam kakak mia sara tu..comel jer! ^_^

mummy_ayu said...

good luck kak balqis..Iris pun nak jadi macam kak balqis..caiyok!!
tak sabar nak tau top 12..

Hezesuze said...

tomeinye aqish...ada gaya jdi model nie huhu

kakyong said...

ish ish... tetripu dengan tajuk anje ni... :p

aqish masuk casting apa tu?

Wansteddy Tales said...

g.luck anje, berkat murah hati anjurkan contest yang pelbagai insya'allah kan masuk rezeki berganda buat anje juga ><

cha said...

nanti umiCha buatkan banner besar untuk balQis ye :D

mama zharfan said...

wah..dh dekat bday balqis yer..
mesti buat bday party yg meriah2 ni kan :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga murah rezeki & menang ye contest magzine tue

[-suziey-] said...

good luck balqis..insyaAllah..klu rezeki xkemana..waaa glamor la mama nnti balqis jadi cam mia sara..lg bz ler:p

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.