Followers

Monday, September 27, 2010

♥ Nuffnang Masuk PAPER Kosmo ♥

ok nak citer sikit pasal penaja Iklan blog mama ni iaitu Nuffnang
baru2 ni dalam awal bulan 9 Nuffnang masuk paper
dengan tajuk PERINTIS KOMUNITI NUFFNANG...
makin glamour sekarang ni k...
kengkawan semua dah ada akaun Nuffnang ke belum?
kalo tak de meh ramai2 register kat sini

dalam akbar tu ada citer pasal macamana kita leh dapat side income dari
Nuffnang...

tengok tajuknya Pendapatan Lumayan Dengan Nuffnang...

ada juga menyelitkan beberapa blogger2 yang femes dimana side income
mereka dengan Nuffnang ni beriban2 punyer k...
follower pun dah seramai 2ribu lebey k...
mama punyer baru takat ratus2 je...
kalo cam mama ni ala2 ciput celah2 gigi je...
ape pun usaha sendiri yang bakal menentukan tahap masing2 kan...
sape nak jadi femes & berpendapatan masyuk leh la
contohi blogger tegar like Redmummy, Prounduck, sayasayangiz dan yang lain2..
kat situ Nuffnang menceritakan suka duka blogger2 femes ni
bersama Nuffnang..
tahniah mama ucapkan kepada Nuffnang..
semoga semakin maju dimasa akan datang...
  • p/s tengah tunggu cek mama RM411.09 dari Nuffnang ni...
  • p/s tengah review kesemua link GA mama....
  • p/s tengah tunggu juri email TOP12 Contest mama...tinggal lagi 4 juri lom email...

9 comments:

EiJa ZaQuaN said...

wah dpt jgk ratus2..

[-suziey-] said...

waa bestnye dgr dpt 400++..bole la banje..

Fieza79 said...

ntah bila dpt merasa...lmbat benor gerak nya...huhu

Fieza79 said...

ntah bila dpt merasa...lmbat benor gerak nya...huhu

Ain said...

banyaknyaaaa sampai ratusan ringgit anje kumpul....

ain dapat ciput jer...

mama rifQy said...

waaa..bnyk sungguh duit nuff mama..bile la nak dapat banyak cam tuh

SYaMiLa said...

salam mama..

bestnya dpt cek dari nuff...sya pulak bila la...hari ni baru dpt BE seteleh 2 bulan aktifkan diri berblog...alhamdulillah...biarla ciput pun...he3...

Miela77 said...

salam..lama tak singgah..aqish pe kabar.. yang..k.iela nyer nuffnang da jd non-exclusive la..x tau nape..cam something wrong je..bende ni jd lps k.iela tukar wajah blogshop n blog..bantuan ye...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hari ni ayu email k.....hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.