Followers

Wednesday, September 29, 2010

♥ Perang FB Maizawati & Waheeda ♥

  • Kecoh dan kepoh betul melihat gelagat bekas isteri kepada Akhil Hayy ini. Sebab masih tidak bersefahaman dan tidak erat dengan isteri baru Akhil Hayy yakni Waheeda. Keadaan menjadi keruh lagu mereka dicop sebagai 'NINJA'.

  • Tidak dipastikan kenapa perkataan 'NINJA' menjadi sebutan Maizawati dalam Facebook miliknya. Ingatkan suasana dah aman tapi selepas isu 'Abby, Norman dan Memey' yang memanas sebelum ini, maka adakah selepas ini Maizawati pula bakal mengegarkan dunia dengan pelbagai kenyataan yang dikeluarkan. Apa ini menjadi trend dan fenomena yang harus dilanjutkan??
  • p/s Sumber Izyan

17 comments:

.::Lynn::. said...

masih sayang...

Huda said...

ape2 je la mereka ni kan..malas mau layan :)

INTANKUTERPILIH said...

alahai si maiza nie pon...cukup2 la tu...

e.l.i.z.@ said...

aiyooo mcm tu la pulak..statement "napa I x blh komen fb suami sendiri bla bla bla" tu dh cerai ke belum tuh hhuhuhu heran

Ena said...

mcm2 hal kan dorang nie..

Hezesuze said...

ermm entahler no komen....bab2 peribadi nie hanya tuan badan yg tau kan...huhu

doakan dowang sume bahagia ngan pasangan memasing...

eMMe said...

boleh tahan Maiza ni....

ejaMaria said...

ngade-ngade la diorg nih!

Ain said...

penat kita kalau melayan karenah artis ni....

macam2 hal kan....

[-suziey-] said...

nila pnya ni..kt try masuk maiza tu pya facebook dh lain profile dia..time ni baru lagi kot..

atty's said...

agaknya sbb waheeda dah pakai tutup muka kot..tu yg dia panggil..ninja.

mizz sue said...

ish2..macam2 lah..poning dunia org glamer ni

Joy said...

ohhh..mcm2 hal fenomena perang fb ni

lydzar said...

singgah kt sini..

ermm mcm2 dunia artis sekarang.
perkataan Ninja dirujuk sebab waheeda kan berpurdah sekarang..sbb tu lah agaknya

Ogy said...

HUHUHU derang ni manusia biasa....kat fb ni terserlah sikap masing2 yg sebenar....marah tu masih tersemat....hik3...tp seeloknya bila dh jadi celebriti...jagalah sikit ayat2 yg digunakan....

Ummi Hanie said...

perang dunia ! perang dingin x abis2 ! ... dua2 dah kawin , udah2 le tuu...maleh nk komen bebanyak kan

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

hais...mcm2 ler dunia artis...
cukup2 lah tu...lagipun memasing dah ada kehidupan sendiri....selesai sesama sendiri sudah lah...nie habis nak di gebang satu malaysia...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.