Followers

Tuesday, September 21, 2010

♥ Raya Di Selangor ♥

Lagi citer raya...nak habiskan k...
raya ke 4 kami balik ke Selangor....
wah semangat berkobar2 nak balik kampung sendiri...
pagi2 lagi dah bangun bersiap nak balik
bukan ape...rindu kat kuarga...
kali ni perjalanan dari Perak ke Selangor mengambil masa 6 jam
papa bawak slow je...sebab nya KEPULANGAN KITA ADALAH UNTUK DIRAI
BUKAN UNTUK DITANGISI....
sampai kat rumah opah balqis kol 5.30 petang..
penat giler travel lama tapi gagahkan jugak malam tu pi beraya
jom layan

balqis enggak mau pakai baju kurung laie...
mau pakai cekci2 katanya...walaupun malam hari...

sepupu balqis yang encem...3 kali ganda balqis k...geram mama..
mereka sekuarga...kami punyer stail kalo nak pi beraya
sempat lagi snap2 pic beramai2...
mama & anak2 yang tomei...eh mana papa ek?
papa selalu tak masuk corum la...
papa penat...tak pi beraya pun...
tengok la anak dara mama tu...semua orang pakai baju kurung
anak dara tu je pakai dress
mama & family...eh nape mata mama macam kuyu je...ngantok ke ek
anak2 tomei tu la yang paling semangat bangat nak beraya k...
tak kasi peluang orang len nak snap pic...
asyik balqis & fitri jek...

la ni dah besaq...kalo bawak pi beraya kat rumah orang...haru jadinya
tak mau dok diam langsung...sampai ke dapur rumah orang dia terjah...
haish...pening2 mama melayannya...
  • p/s tahun ni balqis dapat banyak jugak la duit raya RM295.00...masyuk kan...mama masa tecik2 dulu tak de la dapat sampai banyak tu...ingat lagi masa mama bersalinkan balqis 1 raya tahun 2007...balqis dapat RM985.00 duit raya...masyuk giler babas la...ops...terover pulak

  • p/s ada citer kelako la nak story...tapi esok la k...banyak sangat entry ari ni...nanti kengkawan tak terbaca pulak...

  • tengah review semua peserta...ada lagik yang kena wat pembetulan...esok mama masukkan senarai kesemua peserta then mama akan email pada juri2 yang terpilih..

8 comments:

Peminat Katie Holmes said...

comel2x.

smms said...

dah anak dpt rezeki raya kan ..qk pun alhamdulillah going to rm300 lebih tu baru raya seminggu kat msia kalu x fly musti lagi byk tu ..

masa bersalin mmg byk dpt kan qk pun cmmtu .. tmbh lagi klau bersalin lena hari raya lagi kayoo ..

tapi duit ank simpan anak nya .. hik

Ena said...

tu la kan.. anak2 la beruntung.. duit raya besar je dapat.. masyuk leh saving tuk dorang gak kan!.. ;D

mummy_ayu said...

cantik dress balqis kotak kotak tu...wah..masyuk tu duit raya..ayu puns eronok kira duit raya bebudak..kita dulu, mana da banyak cam tu kan..apa pun syukur rezeki anak anak...simpan dlm SSPN

mamalieyna said...

waaah meriah jgk beraya kt selangor ye...hehe..yelah family mak kt sini ^_^

*waah masyuuknye duit raya kak balqish..ayep dh simpan masuk bank dah..hehe..over cepat!

*ish apa kesah lucu tu, citer la kt kak eina dulu sblm citer kt blog =P

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang masyukk duit raya tu...alhamdulillah..rezeki balqish kan..

cha said...

muka anje sama dgn baby yg baju hijau tu, haha...

[-suziey-] said...

waaa masyuk duit raya balqis..bole la banje aQeel..hehe..

comel nye balqis..pndai posing..pndai buat peace plak tu...aQeel pn xreti lagi buat peace:D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.