Followers

Thursday, September 23, 2010

♥ Senarai Penuh Peserta Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress ♥

Salam & Selamat pagi semua...
seperti yang dinanti2kan & dijanjikan
mama nak publish semua wajah2 tomei peserta Contest mama
Alhamdulillah ramai peserta yang join...
so jom kita tengok wajah2 mereka...
eh..ni bukan peserta k...ni Banner Contest
peserta Boy's

Boy's
Boy's
Peserta Girl's
Girl's

semua peserta seramai 53 orang
23 dari kalangan Boy's
30 dari kalangan Girl's
ada sape2 punyer penyertaan yang mama tercicir lagik ke?
sorry lambat publish sebab ada beberapa penyertaan yang perlu buat
pembetulan...mama dok tunggu je feedback dari peserta
tapi ada yang langsung tak bagi feedback
haruskah mama menunggu???
ok kat bawah ni senarai peserta yang masih tak menepati
syarat...ari ni last day untuk wat pembetulan
kalo tak de penyertaan anda akan di disqualified
rata2 penyertaan tak diterima sebab mama tak leh nak tengok U all punyer Follower..
maybe ada yang hide follower so mama tak leh nak checking...
mohon jasa baik untuk betulkan then bagitau mama balik
untuk mama senaraikan penyertaan anda...
ari ni last sampai kol 2.00 petang untuk pembetulan
kalo tak de mama akan terima penyertaan yang sedia ada
sebab mama nak email senarai peserta pada juri yang terpilih
untuk proses pemilihan TOP 12
6 kategori Boy's & 6 kategori Girl's...
so harap semua bersabar k...
  • p/s tengah bz wat payroll ni tapi curi2 masa gak nak umumkan proses contest....
  • p/s to juri...selamat pening kepala k...

14 comments:

Ain said...

gud luck untuk semua peserta....

Farra Dhelina said...

semuanya comel!! gdluck!!

mamaaerish@eb said...

wah bestnyer... dh tutup eh?... ;p

mummy_ayu said...

tul tu..semua pun comel..good luck to semua!!!

[-suziey-] said...

good luck to all contestant..aiyoooo mmg pening ni nk plh..sume gorjes:D

♥sYiLaSyiRa♥ said...

semuanya comel lote...semoga berjaya...

cha said...

jangan la ada yang suruh kita jadi juri untuk pilih budak2 kiut macam ni, mau pinau, pening, pengsan,

goodluck untuk semua.

hajarus said...

sumernyer comey2... good luck untuk sumer :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hohoho..ni lah time pening bila nak pilih pemenang kan....selamat memilih pemenang para juri...

zue @ annaleeya said...

tak sabo tggu result... seme chumel2.. gud luck..

eima said...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/09/gorgeous-baby-in-kemeja-dress.html

rasa nye dah cukup syarat ...
tp pic fahim xde dlm list ....
anje tlg tgk ek ....huhu

klu tak cukup syarat mesti listed kat dlm entry anje kan

yatie chomeyl said...

mama, i dah show follower. sori la sblm ni x perasan i hide follower...hope kali ni dah memenuhi syarat contest ye ;)

Intan Inn said...

anje rasanyer syarat dah cukup tapi gambar my hero tak ada lah...

eima said...

eh intan sama plak kes kite ...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.