Followers

Friday, September 3, 2010

♥ Senarai Peserta Contest Mama & PERHATIAN SEMUA!!! ♥

Entry AutoPublish
Puan Blog AL jaga anak kat rumah sebab pengasuh AL
ok ari ni mama nak update lagi senarai peserta contest mama
dah semakin ramai & comey2 semua yang join
tq sangat2 sudi memeriahkan contest mama ni
ada beberapa perkara mama nak kasitau pada semua...
jom baca

ni senarai untuk 1st batch

senarai 2nd batch
ada masalah sikit, rata2 segelintir blog yang mama terjah tidak memaparkan FOLLOWER
kat Profile blog masing2...ok ni mama nak bagi contoh bagi yang
tak berapa jelas dengan ape yang cuba mama sampaikan
untuk contest kali ni mama akan checking satu persatu
contoh kat atas tu blog yang mama follow so terpapar la kat Profile mama
dari situ mama leh tau blog mana yang mama follow
tetapi...ada segelintir blog yang join contest mama
tapi biler mama nak tengok follower blog masing2...
hanya keluar url link blog empunyer saje
url blog follower tak de
so mama tak leh nak checking
ok ni pun contoh blog yang mama follow...bukan blog follower mama
kengkawan kena paham...ni la yang mama maksudkan
ada HIDE follower tak?
kalo tak caya cuba tengok kat Profile masing2
ada tak kuar tak list blog yang kengkawan follow?
kalo tak da sila betulkan kat setting k

harap penerangan mama ni jelas, mana yang tak cukup syarat ada masa
lagi untuk betulkan sebab contest dilanjutkan..
banyak hadiah menanti anda...rugi kalo tak rebut peluang yang ada
  • p/s sebarang pertanyaan leh diajukan dientry ni tapi akan dibalas pada minggu depan k
  • p/s semua peserta yang lulus ujian saringan entry anda akan di COP LULUS.kalo tak de kata2 LULUS @ Good luck dari mama, makanya ada something wrong somewhere k
so mana yang dah betulkan entry sila paste kan link ke

4 comments:

kakyong said...

anje,
kakyong hide kan.. sbb dah follow lebih 400++ blog.. so nampak semak di pandangan mata.. jika nak.. nanti kakyong print screen kan bhw kakyong memang follower blog Anje.. nanti kakyong email , ok...

mamamiera said...

salam anje,
lame xsinggah blog anje..
lappy akk prob lah..
ni baru okeh dr service..
akk baru join utk heqal mlm ni..
x tau lah lepas lulus ke x sbb akk post entry pon dah lewat..

LisaVsKhusairi said...

huhuu..xtau lak ane tgk kt situ followernyer..lisa xpenah pn tgk kt situ...hehehe.xprihatin lgsg kn lisa ni...isk..isk..tp dh baiki la ikut yg anja suruh..tp dh lewat kn...xprla dh lepas kn...gud luck mana yg bertnding...

kakyong said...

anje,
kakyong dah onkan list blog yg kakyong follow.. nanti lepas anjer review pls let me know ya...

http://www.kakyong.com/2010/09/little-princessprince-of-posing-contest.html

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.