Followers

Wednesday, September 8, 2010

♥ Sudahnya....♥

Yey ari ni last day keje esok dah cuti tapi kami tak balik kampung lagi
sebab esok papa keje so balik malam raya
ok berbalik pada tajuk kat atas tu yang berbunyi Sudahnya....
ape yang sudahnye?jom baca k
mula2 kiter citer pasal lain dulu..
baju kurung balqis dah siap
ada 2 helai mama tempah kat kawan mama
kalo beli siap sure tak de saiz punyer so tempah lagi senang
leh ikut ukuran yang kita nak
jom kiter layan piccas2 yang ada...

semalam baru dapat baju kurung balqis tu so balik je rumah lepas berbuka
mama soh la anak dara ni torai....kalo kengkawan nak tau...balqis tak suka pakai baju kurung @ yang seangkatan dengannya...sebab anak dara ni rasa rimas...balqis kata baju tu besaq...ade2 je la anak dara ni...jenuh mama soh torai baju kurung tu...sampai nangis2 balqis soh mama bukak baju kurung tu...kalo nak tau...balqsi lebey suka pakai baju kat bawah ni

ha...kalo baju seksi seksa ala2 gown ni memang peberet anak dara ni sanggup melaram wat persalinan baju banyak kali pun tak kisah gak....tengok la dengan gaya balqis memperagakan gown tu...
yang ni pun balqis suka gak...sebab baju ni ada kartun Garfield
biasa la idola budak2 kan...paling peberet diantara gown rayanyer yang lain...
kalo soh pakai gown sanggup je posing kalp pakai baju kurung...tak mau punyer
ni lagi satu baju raya balqis...
haq ni balqis kureng kenan sikit sebab tak berapa mengembang
ha...baju ni mama suka...ala2 gadis melayu yang ayu...
baju ni dalam 5 minit la anak dara ni pakai
pastu soh bukak balik...kalo gown sampai bawak tidok tak bukak2 pun tak pe
ape kes anak dara mama ni suka baju seksi seksa...
ni semua koleksi raya balqis...
tahun ni mama tak beli seluar
sebab papa kata Girl elok pakai gown...
baru tomei...
haq baju bunga warna warni tu tak sempat nak melaram la
model tak mau pakai dah penat asyik salin baju je
mama paling suka baju yang tu...nanti mama snap k
ni koleksi baju kurung raya balqis...
kecik je...kalo kat kedai size 16 tak muat punyer..
so tempah lagi senang kan..
baju raya kami dua beranak...
eh...mana papa punyer???
ala terlupa nak snap la...
ok ada story pasal baju ni k...
baju ni mama baru je beli semalam kat bazaar..
ari tu pegi Pasar pagi Shah Alam jenuh pi carik baju design ni
tapi tak jumpa...so sib baik jumpa jugak akhirnya
sebab dah kenan sesangat...
tokey kedai ni selalu jual baju2 ni kat Blog...
tapi dah dekat nak raya ni dia jual kat bazaar je
mama beli 2 helai RM73 dapat percuma tight coklet tu
kalo kat blog selalunya RM45 sehelai kan
mama dapat RM36 sehelai tu pun dapat FOC tight lagi
pandaikan mama tawar menawar...
puas hati dapat baju yang diidamkan..
TQ jugak pada tokey kedai sebab bagi diskaun...
ape kaitan entry dengan tajuk SUDAHNYA?
sudahnya balqis tak nak pakai baju kurung &
sudahnya sebelum ni ada 2 pasang gown
mama beli lagi 2 pasang...
  • p/s semua orang dah wat e-card mama tak wat lagik la..tak berkesempatan
nanti mama wat k...

4 comments:

mamalieyna said...

waaa lawa2 la baju kak balqish ni...tmbh yg bunga besar2 tu..suka gak...ok sgtlah harganye tu kan..haish..next time nak terjah pasar shah alam la..mcm2 design ada..

*Selamat Hari Raya anje...maaf zahir & batin!

*moga dipermudahkan perjalanan balik nnti..mlm raya uuu...best takyah masak! =P

mama zharfan said...

byknya bj raya..
kami kat cni tak de bj raya baru pun..semua recycle thn lps punya :)

kakyong said...

huhuuu aqish.. baju kurung mana nak kembang.. huhuuu... suka tgk aqish bergaya dgn gaun kembang.. anak2 dara kecik ni memang cam ni kot lagaknya.. lebih suka gaun, drp baju kurung..

Fieza79 said...

waa lawa2 nya baju Balqis...baju2 girl ni mmg meriah kan nak2 pulak usia Balqis...geram dan rambang mata tgk baju2...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.