Followers

Thursday, October 7, 2010

♥ Alhamdulillah ~ Cek Nuffnang ♥

Selamat pagi semua...
jangan bosan jangan boring k...ari ni mama nak bercerita pasal NUFFNANG lagi
semalam lepas baca blog Amy Mama_Tisya dah dapat cek dari Nuffnang
balik keje terus mama pi tengok kat peti surat...
then nampak satu sampul yang atas nama mama..
dah tersenyum2 gumbira time tu...
dah dapat agak dari sape surat CHINTA itu...

sampul atas nama mama...

then mama bukak...

ya...itu dia cek yang mama nanti2kan...kejap je dah dapat k..
memang cepat keje2 yang dibuat oleh pihak Nuffnang ni...
nampak tak???kalo tak nampak mama close up sikit...
ok semua dah nampak kan...
bukan nak menunjuk2...tapi nak bagi semangat kat kengkawan semua
untuk lebih berusaha supaya leh dapat lebih dari mama ni..
mama punya ni ciput je ada orang lain dapat lagi lebih dari ni..
ape2 pun usaha atas diri sendiri....lebih usaha lebih la dapatnya
kurang usaha kurang la dapatnya...
mama bersyukur sangat2 dapat cek ni...
kengkawan yang masih lom register Nuffnang lagi
leh la berbuat demikian klik link kat bawah ni then sign up
tak payah bayar k...FREE je...tapi kita yang dapat duit...
  • p/s minggu depan mama akan wat tips sehari bersama Nuffnang...dari A - Z cara2 nak tackle Nuffnang...bukan ngorat k...
  • p/s ada beberapa Winner Contest mama yang tak send email add lagi...harap leh send cepat sebab PENAJA nak pos hadiah...

21 comments:

DKosongLapan said...

tahniahhh....best dapat cek daghi nuffnang

Farhieyatul said...

tahnish,bestnyer,leh tnya tips cmner nk bnykkna RM tuh,sy msk dr bln Julai 2010 smpai la nih ber jer dpt RM 0.65, cian kan hehehe...jeles gak tgk org lain dpt beratus2

mek da ©™ said...

byknya..tahniahhh

mama tisya said...

tahniah2 dh smp jua cek nuffnang..haha cpt2 bg tips...kt blog kita pn ada yg tnye tp mcm tk sempt lak nk wt entry tips tu

Ena said...

wah..

tahniah!!

anje dpat sebulan sekali ker? masyukkk tu..

akak ni sekali pun tak pernah dapat lagi.. huhu

Myra Jay said...

Thniah ye Anje...
Sy lak br 2bln camtu, dpt xsmpai RM5 pn..Xsbar nk tunggu Anje pnya rahsia..hee

[-suziey-] said...

weeeee bole la banje kita..ekekekek:D alhamdulillah rezkei yek..

mama rifQy said...

waaaaaa..bestnyerr anjeee!!

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

byknya...saya pun baru dpt cek nuffnang last week :) blm ada masa lg nak bank in kan..

aSmiDar said...

wahh...tahniah mamaAqish...
Besh nya dapat cek..:)

mummy_ayu said...

wah..dah sampai dah yg ditunggu..tahniah!!

Adlina Husaini said...

ayang,bestnya dapat bonus..banyak tuuuu ^_^

tak sabaq nak tunggu tips ngorat nuffnang yeeehaaaa

zura@iwan said...

waaa bestnya...dpt dh...tahniah2..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wahh bes2..tahniah ye..:-)
suami sy dulu2 pernah la dpt cek camtu byk..since dah tak aktif berblog..ciput jela income dia..ehehe

zurazari said...

tahniah...
best nyer sis...
tak sabar nak tunggu next week nak tunggu tips2 hebat dari otai=)

zura baru jer berjinak2 ngn nuff ni..
hope ader rejeki collect cam sis ni ha...

ibu_BatRiSya @wardah said...

wahh..xsabar gak ni nak cash out nuffnang...tunggu akhir bulan ni ! nak jd cam anje...tp xdela dpt 400++ pon..

liyanadiabu said...

tahniah..bestnyer...sy rm5 pon xdpt lg...rajin2lah mama terjah synyer blog yer..help me...huhuhu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah...yeayyy..ayu pun dapat gak..

minkot said...

wahhh...bestnye mama...bile lah minkot nak dapat cek dari Mr.Nuffnang neh...hehe..cek first pon belum lepas lagik neh..

mama zharfan said...

byk tu anje!! really inspiring :) tu monthly ke anje income gitu?

munna said...

wah!... banyaknya.. boleh bagi tips tu..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.