Followers

Monday, October 4, 2010

♥ Alhamdulillah...Lagi Berita Rezeki Itu Milik Balqis ♥

Alhamdulillah sekali lagi berita gumbira untuk mama & balqis...
jangan marah ek...asyik citer kemenangan je...
bukan nak riak...tapi kongsi kegumbiraan...
ok citenyer gini...mama tak tau pun balqis menang....
mama dapat call dari papa then papa cakap...
"sayang....Balqis masuk majalah " Mami & Baby " "...
erk...ye ker?cam tak caya je...then ape laie..
pi kirim kat despatch soh belikan majalah tu...sib baik area sini
sonang bangat nak dapatkan majalah Mami & Baby tu...
then selak punyer selak...eh...ada gambo balqis...
yup hujung bulan Ogos ari tu mama ada hantar gambo balqis kat majalah ni
bukan satu...semua contest mama pulun habis.....tengah rajin la ni
dibantu pulak oleh kawan2 opis suka no dok milih gambo balqis kat PC mama ni
sebelum dicuci...almaklumlah tak pernah cuci gambo....
tengah tungu surat dari pihak Mami & Baby untuk claim hadiah...
makin semangat mama nak join mana2 contest yang ada...
bukan kat blog je...yang majalah pun teringin gak nak join

balqis yang 1st Pic tu...gambo yang mama pertaruhkan untuk contest suziey.com ari tu
dan akhirnya mendapat tempat dihati Juri menobatkan balqis TOP 3 Girls...untuk contest Cute Baby With Toy...

http://www.suziey.com/2010/07/top-6-cute-baby-with-toy.html

close up sikit...sowy gambo tak clear sebab pakai hanset cap ayam je...
jadi la untuk tatapan kengkawan semua...
ok ni mama kasi tengok gambo yang mama pos kat majalah tu...
masih berharap moga2 rezeki untuk balqis untuk majalah yang lain2...
banyak lagi peraduan yang mama join...
tapi lom tau ada rezeki ke idak...kengkawan doakan ek..
la ni pun tengah tunggu offer job dari Jebat Talent Agency untuk Balqis...
  • p/s sape2 tau mana2 contest kat K4, Tesco ke kasitau k...kengkawan semua pun jom la join...mana tau rezeki anak2 kita semua leh menang...

Mami & Baby Keluaran Oktober....

20 comments:

zurazari said...

tahniah....=)

eRiNsZ said...

congrat dearrr...
insyallah esok ader contest kat blog pink ku yang trak seberapa itew...

Huda said...

tahniah!

mama tisya said...

rezeki busday girl la ni

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

anje, 1st time dengor nama majalah tu..nnti leh tgk2..sbb biasa sy beli pa&ma..ehehhe
tahniah ya..rezeki rezeki

Elly & Emmy said...

tahniah balqis.. memang tomeii..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah! tahniah ! tak pernah lagi beli majalah ni..

mummy_ayu said...

wah..masuk magazine tu.best la..tahniah!!

muffins Jue said...

congrate lg tuk balqis..dan juga mama.. :)

AROL DSHW said...

TAHNIAH!
tak mustahil suatu hari nanti Balqis boleh jadi sepopular Mia Sara. :)

mama rifQy said...

waaaaaaa..hebat sungguh balqis ini!!!

mama zharfan said...

bagus tu anje, kena antar pics utk semua magz tau..me memang buat gitu masa me kat msia, selain mami baby antar pic utk magz parenthood, pa ma, mychildmalaysia, jelita, malaysia women weekly, and apa2 jer magz yg ada section utk kids/baby :) hadiah lumayan gak..kalau me nak kira value yg me dh menang, memang dh ribu raban :)

shidasyakirin said...

seronok balqis kumpul hadiah..

INTANKUTERPILIH said...

tahniah balqis..

yanti isa said...

Tahniah ,

boleh cuba di Yusmanja Entertainment juga for talent casting .

email: yusmanja@seniman.com.my
y_manja@yahoo.com

Dulu diaorang ada dtg sekolah akak untuk cari bakat2 baru utk rancangan kanak-kanak .

kakyong said...

tahniah.. tahniah aqish...

cha said...

patutla rasa nak beli je majalah ni hari tu, tapi tak kesampaian sebab teruja nak tengok kakEzna masuk pa&ma, kena cari la macam niii. TAHNiAH-TAHNiAH.

atty's said...

tahniah balqis

MamaYatie said...

tahniah aqish!! cayalah..

MrS. F!zA said...

tahniah aqish!!!

rezeki tu..

mama pulak rajin msuk kontes..mama darwisy ni pemalas nau.. kontes blog pon malasa nk taip..papa yg selalu tlg buatkan..hahaha malas sgguh kan..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.