Followers

Wednesday, October 6, 2010

♥ Dalam Perjalanan & Dalam Gengaman ~ Nuffnang ♥

Motivasi untuk kengkawan...AWAS!!!ENTRY ni bukan untuk riak2
tapi untuk menaikkan semangat kengkawan semua
supaya memantapkan lagi blog masing2
then rajin2 update blog dengan isu2 yang HANGAT & BEST...
ni semua hasil hempas pulas mama update blog
so dapat la sedikit imbuhan dari Nuffnang..
kalo nak dibandingkan dengan blog2 otai yang lain
lagi gojes beribu riban punyer amaun...(biler la nak jadi camtu)

ok ni amaun kali ke 3 mama cash out...dapat la RM411.09
Alhamdulillah rezeki mama...la ni cam slow sikit blogwalking...kengkawan perasan tak???bukan sombong k...ada blog yang dah lama mama tak lawat...sowy ye..

mana yang tak sempat...Mintak maaf banyak2...masa tak mengizinkan mama BW...sebab komitmen pada keje lebih diutamakan...kengkawan nak tau...papa sebenarnya tak berapa suka mama berblogging...kenapa???sebab papa kata boleh melalaikan keje...then gaji yang pihak syarikat bayar adalah untuk mama bekerja...bukan berblogging...

tapi mama tak la terlalu mengadap blog...cuma biler time free atau tension je mama jengah blog, selain tu mama ni memang suka bercerita...suka mengarang cerita selain tambah kengkawan....mungkin satu hari nanti mama akan lenyap dari dunia BLOGGER ni...tapi satu hari tu biler ek???he...he....dah melalut plak tajuk mama ni...

ok ni plak hasil tuaian lepas cash out amaun kat atas tu...
ciput je k...jenuh nak ngumpul balik...lately blog mama ni agak sunyi
so BE pun dh makin suam2 kuku je...

  • p/s pada yang inginkan side income leh la aktifkan diri dengan Nuffnang...
  • p/s rakan seperjuangan yang dah cash out bersama Amy mama tisya (dah dapat cek nuffnang ye ), Cathlina...sama2 kita nantikan cek tu k

19 comments:

INTANKUTERPILIH said...

bestnyer..nie yg lagi semangat nak berblogging nie..

zurazari said...

baru jer active kan diri ngn nuff... baru dapat 50kupang!!!! kah kah kah....

mama rifQy said...

waaaa..bile la i dapat byk macam nih!bape lame tunggu ?huhuhu..tengah usaha gigih

Myra Jay said...

Syoknyer tgk mama pnya income dr nuffy..
Thniah ye mama..
Kena amik tip dari mama-rajin BW + update blog..kan mama?hee

mummy_ayu said...

ayu pun buat entry nuffnang ari nie..tu la..nak ikut cam anje...masyuk tu..
but kita nie kerja..so blog nie sampingan je...tak de sampai melalaikan..bila busy tu senyap la blog..kan? ckp kat hubby anje...jgn risau... :-)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo me plak, boleh berbelog,yang penting kerja siap :)

aSmiDar said...

yup..mama tak [pernah singgah blog eda pon..hukhukhuk

mama tisya said...

wah byk dh tu lps dh cash out...kita tk smp lg amount cash out utk 3rd punye...hehehe...

tkpe2 nanti smp ler tu cek yg aritu cash out...slamat menunggu..mmg tk sangka cpt smp cz ingt 2weeks tp 5hari je

Kancilbiru said...

bestkan dapat duit dengan blogging kan..siapa sangka. rugi siapa yang tak join tu kan..

Farra Dhelina said...

sama la ..hsbn fra pon tak suka sgt fra berblogging ni..hermmmm hehe

Hezesuze said...

aduaaii till now masih belajo & xtau camne nk dpt income nuffnang...bleh ajar sis tak?? hehe

email jek hezesuze@yahoo.com

thanks

eima said...

zurazari ..ko ok lagi ..aku baru 0.25sen ...haha

tahniah...tahniah... anje ...

ninijuju said...

salam kak anje..saya pun baru jer sign up nuffnang hari ni..hope dapat ikut jejak langkah akak..

Wansteddy Tales said...

anje kalau rajin buatla entry tips nak tingkatkan cash dlm nuffnang. saya baca2 jugak blog otai2 tp xberapa nak faham. sbb bnyk sngt info yg berbelit2 dan bnyk sngt guna perkataan yg kita xfhm. beginner (masih rasa budak baru ~ belajar) macam wan mmg la, kurang pemahaman. nk baca pn ala kadar je sbb bz dgn kerja. sbb tu terfikir jugak, xde ke para otai nuff yg sudi nk share tips nuff secara telus. bukan sorok2 kekeke.... sharing is caring kan.

saya pn dah jarang amat BW. bila ada masa je BW sbb tu ramai tak sudi nk jengah my blog hahaha (mengaku)

az rina a.k.a jaijina said...

wah², bestnye..bilelah saya punye nak cecah 3 angka cam mama balqish ni?

Atia Adina said...

wah..banyak tu...saya baru pertama kali cash out..dalam 100 jer...tapi syukur...sapa nak bg kan???hehehhehe

mama zharfan said...

kagum & inspiring for me. thanks for sharing yer anje :)

Ibu Mifzal Arsyad said...

bestnya..dpt cheque....

zura@iwan said...

tahniah ye.....doakan semoga sy pon btmbh rezki dpt cek nuff ni ye...hehhe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.