Followers

Wednesday, October 27, 2010

♥ Diaper's Bag Pilihan Anda??? ♥

Ok ari ni nak tanya pilihan kengkawan tentang Diaper's bag...
B4 this balqis punyer Diaper's bag yang biasa2 je..
dah lama pakai sejak dari lahir...now ingat nak beli yang baru
since leh guna untuk Adeq balqis pasni..
so mama tengah survey2 yang mama THE BEST
mama nak mintak pendapat kengkawan jugak k..
pilihan A
ni yang biasa jenis lebey kurang cam balqis punyer
Pilihan B
ni pun sama gak
PILIHAN C
PILIHAN D
Brand GRACO mahal walawei....
PILIHAN E
brand Cartes's
PILIHAN F
kalo leh nak cari pattern beg sandang belakang ni
senang sikit nak mengangkut kehulu ke hilir...
warna tantek...tapi tak de corak2
PILIHAN G
yang ni tantek...tapi mama suka warna meroon..@ merah...
harga RM60 je...so sweet la kenan bangat..
Yang ni lagi sweet kan...tapi nak ke papa sandang bed ni ek???
ni pun sama...tak pernah lagi tengok orang pakai...
slalu nengok pattern yang biasa2 je
so kengkawan pakai yang mana??
leh tolong suggestkan kat mama???
ada sape2 tau Blog Online mama yang ada jual Diaper's bag
pattern cam gambo kat atas tu???

19 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

suka yang B tu... cam leh letak macam2... dan beg pun nampak cam besar je...

yang G tu pun ok jugak...

**sama la, tengah survey2 diapers bag sekarang nih... dah jumpa satu kat jusco... cantik... dalm RM60++

BIONIC WOMEN said...

Saya pakai yg G tu...memang sebijik gitu, warga pun grey..
ok ler senang nak bawak, then ms kendong tu still leh dukung anak..
then most of the time papa yg bawak..

cuma 1 jer kekurangan dia, berpeluh kat blakang..

az rina a.k.a jaijina said...

rina dah lame pakai yg G tu..hat tulah pakai gi taska, hat tulah gak bawak gi jenjalan..senang..

mummy_ayu said...

ayu pun guna yg pattern G tu..dah 3 kali beli dah..pesen sama, color je lain...sgt useful...nak bawak brg brg nak letak susu, termos pun sesuai bila balik kg...

[ F a i s y a h ] said...

Yang E tu nampak menarik tapi sandang tepi payah.. Saya rasa G bagus. Saya pakai sandang belakang tapi beg biasa je la.. Saya pun teringin nak beli baru.. Yang boleh sangkut kat stroller jugak..
oh, mydear akan ada warehouse sale 28/10-7/11..mamabag mydear pun cantik2

nieda said...

mcm2 jenis ada skrg ni diaper bag. nida pkai pilihan c. tapi kecik sikit lah..

mamalieyna said...

suka semua di atas..hehe...tp paling suka G! cunlah! ^_^

Mama Kyra said...

mama anje:dtgla kt yg sale brg bayi yg u post ni..beg simple dimple yg G tu dlm rm55..smbl2 tu leh jupe ngn balqis (b4 ni silent reader u)

cik puan akish said...

kite pakai yang jenif F tuh...senang sket sandang belakang kot...tak le rebeh bahu sebelah...:)

smms said...

i guna yang G .. easy going .. sandang sudah .. kaler i putih .. papa dia pun suka bawa .. letak suma dlm tu ..susu termos ..baju diarpers .. sandang kat bahu dah pnh rasa papa dia pun mls bawa n penat bahu ..

tapi i plan kalu anak dah 2 thn nak beli beg susu yg kecik n bg dia bwa sndri suwit .. dah pnh ngok ..

ummi nia said...

akak try surf kat babyjaya.com & mybbstore.com..lam tue byk

zura@iwan said...

yg F tu sesuai la kan...bleh papa dia pon sandang..haha

Mama Zharfan said...

me pilih B atau D sbb sweet :) cehh, sedap jer main pilih2 ajer..kat msia me pakai brand simple dimple (menang contest heheheh)

Atia Adina said...

1st tengok....terus berkenan yang b tu....cantik ar...kaler merahhhh....tapi kalo pikir senang nak bawa.....saya akan amik yang boleh sandang belakang.....sandang tepi ni leceh skit ar

axie said...

yg ladybird tu...baru jupe kat jusco tadi..cantek :)

MamaYatie said...

G -multi purpose

Mama Kyra said...

sy tk tau website diaorg..tp sales tu kt klang..anje de tulis kt entri br ni..centro mall tu atas skt dr jj bkt rj..

Ummi Danish said...

saya gune yang G wana itam coraknya merah... cantik. sesuai for papa tuk bwk. semua boleh sumbat dalam tuh, ada alas tuk nappy change lagi.

tapi balqis da besafr so tak perlukan alas kan...

website bawah no ada beg eggshell pattern barbie....n byk lagi
sgt comelll kalau balqish sendiri yang galas..

alahaiiii cutenyerrr
http://my-kidszone.blogspot.com/

ummiaqeef said...

kite pakai yg G,warna itam..sblm ni punye design xde corak camtu..hihi..bole letak byk brg,i like! kalau ujan x basah sbb kulitnye keras,hehe..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.