Followers

Friday, October 8, 2010

♥ Error Blogspot ~ Awat Dasboard Jadi Besaq ♥

Pagi tadi ok je...baru sat2 ni dah KO plak...
kengkawan perasan tak Dashboard kat blog kengkawan bertukar dari tecik
dah jadik besaq gedabak gitu...
selalu ada scroll bar untuk kiter tengok updat eterkini blog yang kita follow
tapi tetiba baru sat2 tadi dah jadi error plak..
selalu mana2 blog yang baru update then mama terlepas pandang untuk terjah
mama akan refer kat dashbord Reading List ni...
tapi dah jadi error la plak...

error seperti yang dikatakan...gambo blogger yang update entry jadi besaq kat dasboard

hu...hu..maybe blogspot tengah upgrade system kot...

14 comments:

mama tisya said...

tu la psl..tk best ler..beso sgt

Anonymous said...

SAMA LA NGAN KITER.. TENSION JER...

emy/mamasuri said...

ada prob ke blogspot..
semalam nak upload gambar guna latest version takleh pun..
sakit hati betul..

wanie_cmi said...

mama nyer okey jer.....
kejap jer kowt.....

sesiapa yang belom join contest angpow dr mama..jom join cepat..

zura@iwan said...

salam la ngan kita anje...then nk klik ke bawah x leh plak...awat ni..huhu

cha said...

nak upgrade lagi rasanya... hope tak kekal la macam ni, besar benor...

mama zharfan said...

me pun tension ni

Hanz said...

err..x happen to me.. x sumer kot..

Joy said...

new format kut

ummiaqeef said...

ha'ah..kite pun perasan td..x best la..susah..

[-suziey-] said...

lor ingtkan kita sorang je kene camt..mmg ek..ekkeke:D

Lina said...

emm sama lar kat dashboard kita pun cam tu

Farra Dhelina said...

a'a la..igt kan kenapa tgh upgrade smthng la tu

aSmiDar said...

haa..perasann..kelmarin jadi gini...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.