Followers

Monday, October 25, 2010

♥ Hadiah Atas Kemenangan Contest Magazine ♥


Ari ni nak citer pasal Hadiah atas kemenangan Balqis & Mami dalam Majalah Mama & Baby
keluaran bulan Oktober 2010
entry kemenangan
&

Balqis dalam Majalah Mami & Baby untuk contest
Percutian Bersama Fiffy...
Ok hadiahnya dah tentulah barangan FIFFY kan..
ari sabtu kami pi opis Mami & Baby kat Taman Mastiara
untuk collect hadiah yang mama & balqis menang...
so sweet beg tu...jom tengok ape hadiah didalamnya
barangan Fiffy mostly untuk baby2...
so mana yang tak pakai tu mama simpan @ leh bagi kat orang lain yang memerlukannya..
ni plak Contest yang mama menang dalam Majalah Mami & baby jugak..
http://damiaqish.blogspot.com/2010/10/mama-1-of-winner-pet-pet-diapers.html
jom tengok ape hadiah yang mama dapat atas kemenangan tu...
dapat Pampers Pet Pet....tapi yang sedeynya mama dapat Haq New Born punyer
walhal mama tick untuk size M leh muat untuk balqis
sekalinya dapat NewBorn plak
so plan nak Jual RM30 untuk 1 pax...
ada sape2 minat delivery area Petaling Jaya, Jalan Klang Lama, Sungai Buloh, Subang Jaya & Subang Air port & Shah Alam...
kesemua hadiah yang mama & balqis dapat..
mama sekarang tengah bergiat aktif join contest dalam magazine
sebab hadiahnya berbaloi2...so tak rugi join..
tak menang leh cuba lagik...gambo kat atas tu semua penyertaan untuk magazine
kena la melabur sikit kalo nak hasilnya...
ape yang melaburnya???cuci gambo & beli stem la...hu...hu...

  • p/s contest mama start hujung bulan ni k...sebab la ni mama tengah BZ wat payroll...

23 comments:

mek da ©™ said...

congratss, comei

MRS. K said...

byk hadiah balqis dapat yer.. hehehe..

mummy_ayu said...

wah...banyaks dpt hadiah..best tu..cuma tak sesuai ngan balqis je..but brg baby tu leh simpan untuk 'bakal' adik alqis kan? he he he...wah..dah bergiat ngan contest pos pos plak..cayalah..good luck, nanti kalu ada yg menga, share kat sini yer...

kakyong said...

tahniah..
kalo join contest magazine sure lagi besor habuannya kan... ;)
gud luck

Ain said...

tahniah anje....

memang berbaloi-baloiii....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya dapat hadiah :) rajin nya join contest..join contest online pun malas eliss ni..hehehe

♥sYiLaSyiRa♥ said...

byknya adiah...tahniah balqis

Ena said...

BANYAKNYA HADIAH!!

TAHNIAH!!

Hezesuze said...

wah gegeh join contest majalah pulak ek..gud luck uols!!

BIONIC WOMEN said...

mama balqish rajin join contest..
me pun baru nak bergiat nih..
aritu macam xcited jer tengok muka balqish dalam majalah...dalam hati kata "eh, kenal ler budak ni, anak anje"..hehehe

Wansteddy Tales said...

tahniah! teruskan usaha dan semangat tu anje. kdg2 join contest mag ni kena sabo sbb join 2 3 majalah lekatnya 1 je. tp lama2 join n kena dgn caranya senang2 boleh kaut 5, 6 hadiah setiap bulan. insya'allah kan masuk rezeki tu selagi kita kuat usaha dan berdoa seterusnya tawakal ;)

mamalieyna said...

tahniah! hadiah mmg berbaloi2..^_^ arif haidar belum pernah join contest kt majalah..camno nak join tu?..kena rajin beli majalah eh.. ^_^

UMMI AMNA&AMZAR said...

tahniah balqis! best nyer...balqis sgt comel!

Momma Mia said...

tahniah
byknya hadiah fr fify tuh
berbaloi2

Nana said...

wah tahniah yea..bez2 adiahnye
kita xpenah join contest magazine hehe
selalu join kt blog je

Cik Jue said...

tahniah..aqish...

LyNn'Azlina said...

Rajinnya mama balqis ni erk...lagipun balqis mmg comey sgt2...kalo masuk contest, mesti ada jer tuahnya..
tahniah...

mama rifQy said...

bagus la anje nih..rajinnn..

hadiah yg banyak!!!!!!!!!

Huda said...

syok tu anje..hadiahnye banyak :)

[-suziey-] said...

tahniah anje..mmg gigih join contest magazine ni..hiks..xpe hadiah nya berbaloi2..

Mama Zharfan said...

memang berbaloi join magz contest- :) :)

mama tisya said...

contest magazine ni mmg berbaloi2 kalo menang...tahniah utk balqis & anje...tk bole tukar ek size pampers tu...

eima said...

balqis comey ....
masuk pe pun mesti menang punya la...
best la dpt hadiah byk camtu ...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.