Followers

Friday, October 29, 2010

♥ Kami Ke Fun Fair Subang Bestari ♥

Wajah Balqis yang gumbira dapat pi Fun Fair kat Subang Bestari...
kami balik keje lalu kat area Petronas Subang Bestari tu
then nampak la lampu terang benderang suluh ke langit...
mula2 mama dah agak dah mesti ada Fun Fair tapi papa kata bukan
then intai2 punyer intai...sekalinya betul da..
so ape laie lepas solat Maghrib kami terus terjah ke FunFair...
now balqis dah pandai nak pi Fun Fair...tapi balqis sebut "Mama nak pi Unfair"...
jom kita layan piccas2 yang berjaya di snap..
ok ni menan mula2 yang balqis naik...kete kuda..
yiha....kuda ku lari gagah berani...
2 token sorang k...1 token RM1...mula2 bagi balqis naik sorang2
then si penjaga tu tengok balqis tecik sangat...risau takut jatuh
so dia soh mama temankan...
then kami naik berdua...nak muntah mama pening pusing2 kuda ni...
pastu balqis naik train ni plak...kali ni mama tak naik sama sebab balqis ada kawan..
senyum2 balqis dapat naik train ni...3 token sorang
then naik train lagik satu ni plak...
mula2 balqis naik sorang pastu si penjaga tu tengok balqis tecik sangat
so dia soh mama temankan balqis...
sonot2 leh amik kesempatan tak payah bayar naik free2 je...

naik menan ni yang paling balqis takut sekali...sebab laju sikit then tinggi
mama jadi peneman setia jugak k

menan2 yang ada kat sini


haq ni balqis nak naik tapi mama tak bagi sebab laju sangat takut balqis tak berani..
so sonot dapat pi fun fair tapi tak seseronok fun fair kat Kuala Selangor B4 this...
  • p/s so sape2 dok area Subang Bestari leh la pi terjah k...
  • p/s hadiah untuk Pemenang Contest Gorgeous Boys Category dalam pemilihan hadiah oleh penaja untuk diberikan kepada pemenang...mama dah follow up thru SMS..so anything mama update later k

13 comments:

mama tisya said...

murah tu 1 token rm1 je..yg kita bw tisya aritu 1 token rm2 tp bli jugak ler kn utk ank

mamalieyna said...

bestnyer....ooo situ ada funfair eh..herm..takpernh g funfair area sini..tp kalau g pun, dak arif haidar pun takut kalau nek sorang2..wuwu..

mama rifQy said...

bestnyeerrrr!!tapi na mmg takut naik bende2yang pusing2..tak kire la apepon!gayat!!

cik puan akish said...

woohooo...seronot owhhhh..teringat tome budak2 dulu..pon rajin p funfair..sonot...:)

BIONIC WOMEN said...

waaaa...macam best jer..
Dhiya takut skit. Mesti mula2 xcited nak naik, pastu nangis takut. Padahal, bukan x pernah pegi.huhuhuhu..

Atia Adina said...

bdk2 mmg suka sangat lah kalo dapat pergi tempat cam ni....kalo boleh tak nak balik....nak main jer

zahidah dihaz said...

bestnya pergi fun fair...saya selama hidup ni tak pernah pergi lagi...huhuhuhu

yantz-yeem said...

wahhhh bestnya balqis dpt pi fun fair....dah lma x bwk aqil pi tempat2 camnie ( eh ada ke?) hehehe...

aSmiDar said...

Bestnya Aqish g fun fair...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

km nak p malam ni...jommmmmmm

wan nurul hezrina abd halim said...

LAMA DAH TAK G FUN FAIR..yang paling hangin satu badan bila tak menang adiah bear besar2 time main mainan kat citu..Lastlay dopek tisu jah...hehe

zurazari said...

nak itot boley tak? hik hik hik=))

MamaYatie said...

anje, mintak izin pinjam gambar aqish yg 1st tur, nak masuk dlm contest black or white..tq

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.