Followers

Wednesday, October 6, 2010

♥ Ketemu Jua Akhirnya.......♥

Hu...hu...nak upload gambo2 yang suziey.com tolong snap2 kan
time kami pi rumah suziey weekend ari tu...
kami singgah sebab on the way nak pi rumah Mamalieyna...
so dah alang2 sehaluan kami singgah jap rumah suziey...
selama ni bertegur sapa kat blog je, sms FB2 je...
akhirnya dapat jugak ketemu....
jom layan piccas balqis...

mula2 cam malu2 je auntie suziey nak snap gambo balqis...

pastu

Dia dah mula naik taring....sampai angkat2 kaki lagik kat dinding tu
pastu
tersipu2 malu plak...
pastu
nak wat flying kiss...tetiba terbantut plak..
pastu
yup...wat peace plak....
dah mula tak segan...
pastu
suka no berdiri kat gambo pokok kat dindin suziey tu...
pastu
sampai ternampak "cepen**" lagik...hu...hu...malunya..
pastu

peace lagik...
pastu...
sambil senyum sinis...
pastu...
terlekap kat dinding plak...
pastu
gaya2 nak nangis...tapi dok pun...senyum2 je..
pastu
masam je mukanya...enggak tahu lah nape

ni masa mula2 sampai... nak kawan dengan aqeel
tapi aqeel malu2 la...
ni time husband suziey nak snap pic...anak dara ni leh plak main nyorok2...

haq ni tak tau ape motif masing2...sorang ke dinding...sorang main jari...

aw.....mama soh aqeel peluk balqis pastu suziey nak snap pic diorang...tup2 balqis malu la pulak tak mau dipeluk...kalo tak balqis ni la suka peluk pastu cium2 orang..maybe aqeel encem so balqis malu2....he...he...

  • p/s happy dapat jumpa suziey...tak de sape nak wat Gathering untk Blogger ke...leh la kita berhimpun beramai2...
  • p/s eh nape tak de gambo mak2nya???kami low profile ari tu k...bagi peluanag kat anak2 bermesra & berkawan2 gitu....

16 comments:

mamalieyna said...

hikhik..encem sgt aQeel eh, sampai Balqish malu2 tu ha...hikhik..sweet je.. ^_^

mama tisya said...

kemain malu2 meow ye yg gmbr kt dinding balqis & aqeel tu..ehehhe

Fieza79 said...

Balqis mula2 malu2 je pastu pelan2 buat gaya posing...mmg mesra kamera ni..!

sepadan la Aqeel dan Balqis..sama cute sama ensem..hehee

smms said...

suwit gile pic aqish n aqeel ..apa lagi suh aqeel masuk meminang balqis ...

MamaYatie said...

lucu plak tngk aqish malu2..selalunya bila pose all out punya!

INTANKUTERPILIH said...

nak buat gathering ker??kalau ada kesempatan nak gak join...

.::Lynn::. said...

balQis.. comel la

mama rifQy said...

hahhaha..kak! sangat comey ok dua2 orang itu! rase balqish malu kot ngan aqeel yg ensem itu.mgkin die tauu..aqeel ni boleh dbuat pakwe.tapi mule2 mst la malu kan..gurl sejati..pandai sungguh sikecik ini. aqeel maintain je lelaki sejati!hikhikkk..serius comey!klaka pon ade!!

zurazari said...

comel lak si aqis ni ha... pandai posing kot=)

Ummi Eisya said...

hiihi..mcm2 style ada balqish ni..pandai tul wat aksi..biasa la anak dara kena malu dulu..kalau tak haru jadinya..hihiii

zura@iwan said...

hahaha...malu2 ye diaorg....aqeel nk peluk balqis takot2 jerk...kakaka....

tu le...gmbr2 mak2 depa x de plak..nk cuci2 mata ni..keke

mummy_ayu said...

so sweet..pic malu malu balqis...seronok kan bila jumpa geng blogger nie..

Farra Dhelina said...

alalalala malu2 ye aqishhh..hehe

mamamiera said...

kiutnye!!
Picc berdua ngan aqeel tu, mcm pkwa mkwa yg tgh 1st dating.. Aqeel bilang2 jari cam story nk kasik wet antaran n aqisi memalu miaww..

mama zharfan said...

cute sgt pics berdua tu heheheh

haszuraidah ishak said...

hihihi..suke tengok gambo aqeel main2 ngan tangan, pehtu balqis malu2 kat dinding..so shuuweeett..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.