Followers

Monday, October 11, 2010

♥ Lagi Sambungan PhotoShoot Kami ♥

yup jom kita sambung lagik PhotoShoot weekend kami...
papa kata every week after this...kami akan pi ke Taman...
papa lagik suka ke taman dari ke Shoping Complex....
sebab shoping kompleks udara enggak segar...
kalo kat taman udara segar...
jom layan..

satu2nya gambo yang mama paling suka...superb gaya tersendiri

bertopi...
hah...nak tau nape balqis muka camtu???sebabnya balqis marah mama asyik snap2 gambo dia jek...kui...kui...
sampai terduduk2 main bola dengan mama
lentik2 badannya
cute girl...
nampak tiak lagik
sibuk dengan waletnya...
cam tak ikhlas je nak posing tau
kami bawak bekal kat taman...wat nugget je..
nak pose dengan payung plak
asyik posing pakai baju yang sama je...anak dara ni dah pandai pilih baju sendiri
lagi...muka cam tak ikhlas je...model dah penat...





sampai terbaring2 k...dah penat sangat dok melayan mama ni...

17 comments:

mama tisya said...

hah bgs la papa balqis ajk p tmn tu..leh la tiap2 minggu balqis berposing mcm2 gaya

Myra Jay said...

Syoknye tgk Balqis, pndai tecik2 posing depan kamera..so sweet...

mamalieyna said...

amboi sakan posing2 ye kak balqish..jgn lupa ajar adik arif kt umah Ibu, leh aa arif posing2 lak pasni =P..cunlah!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

amvoiiii anak dara nie kan
bab berposing mmg serah jer kan dia..pandai jer dia pose

Adlina Husaini said...

salam dear, pergi taman kat mana ni? suka tengok pose berkipas, style baru ^_^

eMMe said...

suke tgk agish posing pegang kipas tuu...

maslinamansor said...

wajah balqis cam ada mix jepun...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sporting tul balqish ni..kalau ayu dah penat melayan ni..hehe

mama zharfan said...

pandai balqis posing...memang konpem boleh jd model :)

ni tmn metropolitan kepong kan...me pun selalu gak pegi sini..me dok kat tmn bkt permata :) nanti jemputlah singgah yer anje..thn dpn :)

Fieza79 said...

mmg pandai bergaya si Balqis ni...best tgk gaya2 dia smpai tebaring2 atas jln tu haa...ni mama nya keja la ni kan..?

INTANKUTERPILIH said...

cutenyer balqis, posing bagai..

Ummi Salsabila said...

amboi,pandainya balkis bergaya....mcm2 pose ada.:)

nieda said...

comel...comel...comel

hajarus said...

pandai betul anak dare anje ni posing.. mcm2 gaye ade.. comel... ;d

[-suziey-] said...

comels...hahahah smpai terbaring2 ats jalan:p

zura@iwan said...

photoshoot budak2 mmg cute kan...

cha said...

memang superb la model cilik niii, aunty beli dah majalah mami&baby demi nak tengok balQis.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.