Followers

Wednesday, October 27, 2010

♥ LU Bikin WA PANAS LA!!!!!! ♥

Tiap2 pagi rutin cam biasa bukak email...
tapi tiap2 ari mama panas sebab nya...
dapat email yang bukan2 cam kat bawah ni...
memang panas betul tiap2 ari kena delete k...
email pertama yang mama panas dari maybank ni..
ni ape ni tiap2 ari hantar benda yang sama
macam2 kes nak nipu sekarang ni kan
Ni la gi satu email yang mama tak kenan...asyik bagitau menang duit je...
kengkawan pernah dapat email cam ni tak???
email ni semua masuk SPAM email box mama...
tapi mama tak suka email2 ni semua...
camne nak wat ek?

9 comments:

Me_Lina said...

email2 mcmni... email i dah filter siap2... masuk spam... then... delete jer... senang... heheheeh....

Ena said...

tu la kan.. ntah apa2..

mummy_ayu said...

ayu pun anje...selalu dpt email mcm nie..from maybank la...ada satu tu lagi tak senonoh siap attach naked pic..tapi tak de la dpt nengok pic tu..buat penuh email jer kan..

Izan Ishak said...

izanpun tak suka tau dpt byk email2 mcm ni. terus je delete!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ayu memang malas nak baca email2 cam ni..terus delete derrr

zura@iwan said...

mmg mcm2 duk hntr...geram rasa..x larat nk delete..hehe

Mama Zharfan said...

me pun dpt setiap hari..kdg2 byk giller penuh inbox me..geram gak :p

cikcoklat a.k.a Haiza said...

salam...sy newbie..pasal email tu slalu gak sy dpt..tu kan pishing..leh report kt maybank...jangan klik link y dorg kasi tu dah ler..sbb kwn sy pon penah tekena..abih duit sume...

CatlinaFly said...

ha ah la anje same jugak..berlambak kadang2 sehari sampai dpt 100++ email lebih campor dgn spam ni/...selalunye sy tandakan spam pastu delete

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.