Followers

Wednesday, October 13, 2010

♥ Mama Dapat BE Baru ♥

salam Petang...dapat BE setelah lama tak dapat BE...
rezeki bergolek2 ni...banyak BE tapi untuk Blog Contest..
tinggal beberapa puluh RM je nak capai RM100..
ari tu dah cash out RM411.09...selamat dah mama bank in...
kengkawan usaha lagik k bagi dapat banyak BE..
esok mama citer pasal Nuffnang k
ari ni BZ sikit la nak Payroll dah ni...

  • p/s tadi pi beli kek Birthday Balqis...malam ni kami sambut bertiga je...mesti senyum2 anak dara tu kalo mama & papa nyanyi lagu happy birthday....

13 comments:

mama rifQy said...

alahai anje..kejap je..nak dekat 100..aritu baru je anje cash out!adoii..me jugak la ciput2 jeee!!huhu..usaha lagi hebat nihh

aSmiDar said...

wahhh..cepat nya nak dapat 100..
eda punya dah berbolan2 nak 50 pon lelah..hiksss

Faryza said...

salam.. semlm seharian baca blog kak anje ni ttg nuffnang.
leh tak ajar cam ne nk bt BE ni... emmmm
pastu klu saya nye blog buka kat mozila tak kuar.. kat ie je yg kuar nape ye?
ni dh bt n3 hari2 ni.. hehehe br start sminggu ni.. :P
dh lama ada nuffnang.. tak pernah dpt cash out lg.. syok tgk org nye je.
tolong ye kak ..
lallalala

mama zharfan said...

bestnya dpt cash out RM411 tu..:)

minkot said...

same lah saye pon...nak dapat 50 po semput2...hehe, bestnye mama...

Intan Inn said...

wahhh best dpt yg baru intan baru berapa sen jer..erm bg sket tips mcm mner leh dpt byk..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss cecah jer seratus lebih2 sket cash out :p memang jenis tak sabar nak tunggu byk2 ..hehehe

CT said...

camna ya nuff ni kira tak pahaam akk...bila iklan dia kuar tu kita klik ke? hahahah

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

rezki murah la anje.. dah nak sampai 100 pun! hehehe yg hari tu ntah2 x pakai lagi pun.. :P

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...laju jer earning nuff dia naik yerk...zana nyer ada lembss sikit...tp ok ler...

zura@iwan said...

sonoknya anje.....bila i nk dpt BE ni..huhu

[-suziey-] said...

kita pnya dr hr tu satu tu je la BE..sakng dh kureng la nk update blog..hahhaah semnagat pudarrrr:p

Faryza said...

Kak anje.. tq nuffnang kita dh ada 1 BE...lalaalla

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.