Followers

Wednesday, October 20, 2010

♥ Model Moody ♥

Citer Weekend kami minggu lepas...
kami pi taman layang2 lagik...ingat nak snap2 pic nak cari pic yang ok
sebab nak hantar kat Magazine..
tapi kali ni Model tak berapa nak berikan kerjasama
sebab tu tajuknya di beri MODEL MOODY...
terpaksalah akur...
kalo kengkawan tengok gambo2 balqis memang balqis nampak sproting bergambo
siap bergaya2 lagi...tapi kengkawan nak tau sebenarnya nak bekerjasama dengan
kanak2 ni bagi menghasilkan gambo yang berkualiti mengikut citarasa & kehendak kita
adalah SUKAR...sebab kita kena ikut mood budak2 tu...
tahap kesabaran memang sampai ke paras hidung kalo nak layan kerenah kanak2 ni kalo dia
start moody k...bukan boley dipaksa2 macam kita yang dah dewasa ni
kanak2 akan wat aksinya tersendiri biler mood nya HAPPY...
so selalunya penghasilan gambo balqis yang Superb macam weekend 2 minggu lepas
adalah kerana anak dara ni HAPPY time to...so any shoot menghasilkan gambo yang cantik
tapi kalo moody...jom kita tengok ape hasilnya...
start moody sebab time pi taman anak dara ni tidok..
sebab sebelum tu hujan turun lebat...so sejuk2 best kalo dapat tidok k...
mama dah dapat agak...mesti balqis tak berapa sporting kali ni..
lepas bangun...seperti yang dijangka...moody nangis2...sebab tak de mood
so umpan dengan aiskrim...
soh posing tak mau k...nak mamam teyem je...sampai kotor baju kena teyem tu...
mau la sikit2 tu pun sebabdapat upah aiskrim pastu nak ajak mama main belon..
lagut dgn aiskrim je...Photoshoot???tak mau dah...
mula2 soh naik beskal pun balqis tak nak tau...
walhal dah usung beskal dari rumah ni...
kalo dah moody semua yang menjadi kesukaan bertukar menjadi kemalasan..
ha tang ni suka...tapi asyik tiup belon je la...tak mau snap pic ari ni
haq ni papa sempat la snap gambo balqis...tapi tu pun secara spontan je anak dara ni wat
ni dah datang moody balik...nak dok dalam stroller je malas nak jalan sambil tengok orang main layang2
mood kejap ok kejap tak...
hye..kalo nak wat PhotoShoot ni kena la pastikan mood anak2 ceria baru leh wat k..
kalotak hasil PhotoShootnya Confirm tak memberangsangkan...
kalo minggu lepas superb je gambo balqis...
jom layan gambo 2 minggu lepas


gambo yang superb..
nak tengok PhotoShoot Kami 2 minggu lepas
&

  • p/s minggu depan kami pi photoshoot lagik....harap2 mood balqis ok la....

16 comments:

wanie_cmi said...

ermm moody time awal jer...pastu pergghh....mengancam....cam artis..
pandai tul bergaya

jom tukar2 link.. mama da add :)
www.mamawanie79.blogspot.com

mama tisya said...

mmg moody tul ye balqis..tp btul ler bdk2 ni kena tgk mood die nk berposing..dtg angin die ok, cun la die berposing,kalo angin die tk ok,tk jd ler die berposing...heheheh

[-suziey-] said...

hehhe mmg ikt mood anak2 ni..klu mood sgt ok..kt pn best je nk shooting2..klu mood xok..adeiii letih gk..huhu..
syiok btl tgk balqis maskn teyem..ekekek:p

maslinamansor said...

mood anak mas memang tak yah tunggu elok atau tak... Dia hanya minat ke kamera tue jer..

MamaYatie said...

sekali skala shoot gambar time moody pun ok gaks..mana tau ada contest tuk gambar moody plak..

cute la gambar racing motor tur

Cik Jue said...

moody time..memang tak boleh elakkan...

mummy_ayu said...

biasa la tu..kengkadang mood ok..cun je pic..
kena mood mcm nie..alahai..he he he..

Fieza79 said...

konfem jadi model dh besor nnt..hehee...

mamalieyna said...

tu la anak2 ni kena ikut mood diorang..hehe..moody jugak kak balqis ye..hehe..

zura@iwan said...

budak2 mmg la...x selalunya mood dia ok kan..hikss..

mama rifQy said...

anje..gambo naik beskal sgt beshhh

Ena said...

ok la tu.. ada gak picture yg cantik.. comei.. sangat suka yg 3 ke bawah tu.. ;D

Mama Zharfan said...

my lil ariff lagi la sbb baru sethn lebih kan..susah sgt nak bagi dia senyum or pandang camera :p

Intan Inn said...

erm anak2 skrg kan dah pandai nak moody2..heheh ikutkan jer...sedpnyer aiskrim tue..hehhe...erm aje kat mana taman layang2 tue

MrS. F!zA said...

heheh mstila ikut mood sape2 pon.. hehe tp suka nau balqis nye pose!

SYaMiLa said...

comeinya...byk aksi yg menarik dan mencuit hati...

My Recent Post "Cik T Makan T"

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.