Followers

Friday, October 22, 2010

♥ Nana XFM Selamat Lahirkan Althea Raqeem Brian ♥

Entry Auto Publish
21 OKT 2010: Tahniah Murai Batu ucapkan kepada penyampai radio XFM iaitu Norhana Che Mahazan atau Nana kerana telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan bernama Althea Raqeem Brian.

Murai Batu dapat tahu, Nana telah bersalin secara normal di Hospital Sunway pagi tadi iaitu kira-kira jam 11.21 pagi tadi.

Difahamkan, Nana telah ditahan wad bersalin hospital berkenaan pada lewat tengah malam tadi. Apapun, selepas bersalin, keadaan Nana dilaporkan stabil dan dia masih lagi ceria menyambut kedatangan kawan-kawan yang hadir melawatnya.

Apa yang pasti, pasangan Nana dan Raqeem bersyukur kerana telah dikurniakan bayi comel bernama Althea yang beratnya mencecah 2.71 kilogram.

Murai Batu turut diberitahu, sepanjang berada di wad bersalin, suaminya Brian yang juga petugas di salah satu stesen radio di bawah bumbung AMP Radio Network sentiasa berada di sisi isterinya itu.

Yang penting, sehingga saat ini, Nana tidak putus-putus menerima kunjungan dari rakan-rakan penyampai radio di AMP termasuklah rakan DJ yang digelar best friend Nana iaitu Fara Fauzana.

Murai Batu juga dimaklumkan, Nana turut memohon maaf kerana tidak dapat memberi kebenaran pihak lain menyiarkan foto anaknya itu kerana dia mahu menjadi orang yang pertama menyiarkan gambar berkenaan dalam blog peribadinya.

Jadi, Murai Batu dan semua peminatnya terpaksalah menunggu saat itu. Apapun, menurut sumber terdekat Nana yang telah datang melawatnya, wajah anaknya iitu memang nampak comel sangat, macam wajah ibu dan bapanya.

Tahniah sekali lagi dari Murai Batu dan seluruh warga murai.com.my. Semoga Nana sihat dan menjalani saat manis selepas bergelar ibu ya

p/s sumber dari murai.com

4 comments:

zura@iwan said...

sonoknya dh slmt melahirkan....nk bb gk...

tahniah kpd nana..

fara said...

Tahniah pada Nana dan suami.. Mesti comel anak2 mereka kan? Tahun ni memang banyak artis dapat baby.. Teringin plak nak baby lagi.. hahaha.. tunggu la dapat jodoh baru ye.. Insya'allah.. hehehe..

[-suziey-] said...

waaaa dh bersalin dh ek..hmm kena tunggu dia publish sdiri gbr dia..

pstt..hr ni masak ape utk mkn2 kt opis? heehe

mummy_ayu said...

wah..mesti comei tu...nana pun ada blog ker? nak kena jengah nie..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.