Followers

Monday, October 18, 2010

♥ Nokia C3 Celcom BlueCube ♥

Nokia C3 adalah yang model pertama dari tiga peranti messaging baru untuk menyelesaikan masalah phone berbentuk smartphone hari ini. Walaupun kini nama iPhone dan BlackBerry lebih menonjol berbanding Nokia namun itu adalah impian mereka yang memiliki duit poket yang lebih dan tebal, jika tidak tebal, baik beli Nokia yang ekonomi. Nokia dengan konsep semua boleh miliki dan memiliki ribuan aplikasi kini melancarkan phone berbentuk pelengkap. C3 yang dibuat untuk pengemar laman sosial dan juga aktiviti-aktiviti seperti blogging, twitter dan Facebook.


Phone C3 ini memang amat ekonomi dari segi harga yang kurang daripada RM500 dan lebih menjimatkan masa untuk si pemakai dari segi kepantasan menulis SMS. Setanding dengan Nokia E-Series yang lainnya. Tidak dengan ciri-ciri istimewa daripada sudut reka bentuknya yang menarik dan juga dengan hanya menjadi kelengkapan software sosial di C3 malah C3 juga menawarkan kesambungan Wi-Fi untuk mereka yang tahu menggukannya, kamera dengan beresolusi 2 Megapiksel, layar skrin 2.4 inci dan menyokong sehingga 8GB simpanan pada kad microSD. Menyokong EDGE, dan belum support untuk 3G.

Untuk lebih informasi mengenainya, sila klik kat sini (celcom.com.my/celcomexec/promotions/nokiac3). Jangan tunggu lama lagi, miliki phone Nokia C3 ini secepat mungkin, memang mudah dan menyeronokkan, penulis pun dah beli satu, SMS cepat dan masa nak tidur pun boleh masih main Facebook. 9.5/10 rating penulis berikan.

p/s sumber izyan

12 comments:

Ain said...

macam2 henpon canggih lately, ain mmg tak pernah berani guna internet via henfon sejak kes kredit hilang ari tu....

nadya said...

tapi hati lebih tertarik denagan nokia x3 touch n type..huhhuhu.. bila nak kuar kt pasaran ni..hhuuhu

mama tisya said...

skarang ni hp smua canggih2 siap leh link blog la,facebook la..cuma siap duit je kn..hehehehe

zura@iwan said...

canggih kan....cute plak tu..tmbh2 kaler pink tu..

INTANKUTERPILIH said...

anje, bape regenya tu?kebetulan ngah cari handphone nie...

Hezesuze said...

wah kaler pink tu....cantik uols...

.::Lynn::. said...

menarik.. RM500? betul ker??

wan sujaihah said...

skang ni macam2 ada..mata kita ni je dah cam nak juling memilih gedjet yang best :)

~deashuQin~ said...

mama, nk tanye.
"blum support 3g" tuh maksudnye c3 ne xde 3g ker?
adeii mmg nga mencari hp ne.
kalu harga 5rat, okie da tu tp alaaa 3g xde ke?

Ena said...

cantik!.. pink color 1! heheheh

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kaler dia cantik
tp tu lah...tak support 3G ler plak...
cam lambat jer kalau nak connect internet...

Farra Dhelina said...

wah penulis pon dah beli satu ke???

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.