Followers

Friday, October 15, 2010

♥ Pemenang Mama_Balqis 2nd GiveAway adalah..... ♥

Seperti yang dijanjikan...tibalah pengumuman pemenang GA mama kali ni...
TQ pada yang sudi join...entry kengkawan semuanya best2 belaka
namun mama kena gak pilih pemenang...
ok kali ni model cilik ni sekali lagi dipilih untuk menjadi tukang cabut undi
semangat balqis nak cabut undi k...
lom suruh cabut dah wat dulu...nge...nge....nge...
sebelum cabut undi mama kena ugut...kena snap pic juri ni dulu baru
balqis nak cabut undi...
sekeping posing dengan kertas undi tak cukup k...nak posing lagik...
nak mintak cabut undi pun susah k...kena snap pic juri sampai juri puas hati
ok mama gaul2 dulu k....pastu baru balqis pilih..

soh cabut satu balqis pi cabut dua plak....haru jadinya...
kira cabutan haq ni terbatal...wat lagi sekali
dah pening nak pilih yang mana plak...
sebab banyak tapi mama soh pilih satu je...
nak baca then pilih auntie2 yang balqis kenan...balqis tak reti baca plak...nge...nge....
ok pilih je la...janji dapat satu...
cam pandai je anak dara ni cabut undi sebab balqis amik yang paling bawah sekali...
ok kengkonon nak bacakan lah URL link pemenang tu...
tahun senyap je tak kuar2 bunyi k...
pastu balqis bagi kat mama untuk tengok sape pemenangnya....
mama soh balqis posing dengan URL...tapi juri tak mau bagi kerjasama
sibuk nak cabut undi lagi...
so jom kita tengok sape yang kena
:

:

:

:

:

:

:
ya itu dia EIMA yang bertuah telah menjadi pilihan balqis kali ni..
TAHNIAH k...
jom layan antara hadiah yang ada plak k...
tu dia ada 3 item kat situ
Frame yang ditempah khas dari Jemari Art Collection...
Kerusi Hiasan yang tomei
then Card Reader
tapi auntie card reader tu hitam mama punyer, merah papa punyer
auntie kalo nak mama belikan baru k...
so auntie leh pilih hadiah mana yang autie nak k...
nak tengok dekat2...jom scroll down
ni dia Frame yang cute..
Design Chair...balqis suka ni...siap nak duduk atas chair ni lagik
Card Reader...contoh je k..
kalo auntie nak nanti mama belikan k...
eh...lupe plak nak umumkan entry THE BEST sekali...
ok mama dah pilih entry THE BEST kali ni jatuh kepada
walaupun sebelum ni mama tak mention pun ada hadiah untuk entry THE BEST
tapi Mumun a.k.a miss-niera blog telah berusaha wat entry panjang lebar untuk wish kat mama
so terharu & menghargainya...
tahniah kepada kedua2 pemenang...
masing2 leh pilih hadiah then leh email pilihan hadiah tu beserta nama & alamat & no tepon ke
  • p/s Contest Gorgeous Baby ari tu ada yang masih tak email alamat la...untuk pemenang girl sila sertakan sekali no tepon k (email semula)...untuk pemenang saguhati....hadiah semua dah di pos k...
  • p/s contest baru mama minggu depan k...yang tak berjaya leh cuba lagik untuk 3rd GA mama nanti...

22 comments:

Ena said...

Tahniah wat semua pemenang.. ;D

mamalieyna said...

alahaii dh habis GA baru perasan, tak join =P..tahniah buat pemenang!

Hezesuze said...

wah dah ade pemenang..
tahniah diucapkan

Cute MuM said...

tahniah pada yang menang tue..
takper.. cuba contest la pulak..

zura@iwan said...

cute adiah2 itu...tahniah kpd pemenang..

imanmom said...

tahniah ya !!!

Intan Inn said...

congrats pada semua pemenang..erm hadiah sgt comel n cantik..heheh suka intan bendayg comel2 nie..hehhee

Nad @ MamaZakwan said...

eima menang la..!hehe..congrats! :)

eima said...

heee yeay ....TQ qish pilih aunty ...love u ...muah...muah...

nad congrats sbb menang contest memek muka baby tu.... mmg gerun arrr ...hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tidak berjaya :p nanti balqis cabut nama autie yer..hehehehe

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah kpd pemenang ..xde rezeki nak menang GA mama balqis la..

mummy_ayu said...

congrats to winner!!

Nia said...

congrats utk semua yg menang! hadiah sangat superb tu!

LyNn'Azlina said...

Tahniah pd semua...

mumun si missrivebell said...

Maceh kak Anje..
hik3.. kire dapat adiah konvo dr akak lah nie.. heehee sukenyer!

nah sape baca entri entri mumun aritu
link: http://miss-niera.blogspot.com/2010/09/mamabalqis-2nd-giveaway.html

TQ!

[-suziey-] said...

tahniah pd yg berjaya...

mama rifQy said...

waa..tahniah pd yg berjaya..yg gagal? macam me..usaha lagik..yeay!!

akmafaizal said...

tahniah pada pemenang..moga2 pas ni saya plak jadi pemenangnya. Amin..

Mama Zharfan said...

congrats to the lucky winner!!

me excited tunggu hadiah gorgeos baby ari tu :) m dh email pun details me awal2 lagi :) thanks yer anje..

hadiah yg cutest baby in green tu pun, ariff suka sgt ie t-shirt thomas & frens tu..me letak pic tu kat entry ari ni :)

aSmiDar said...

Tak bertuah jugak..ekeke..
tahniah pada y menag..
berkenan la kt frame tu..hehe

kakyong said...

tahniah kpd pemenang yg bertuah..

haszuraidah ishak said...

tahniah buat pemenang2..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.