Followers

Thursday, October 14, 2010

♥ Pre Birthday Celebrate ~ Balqis ♥

Semalam kami celebrate bertiga je...
30hb ni baru celebrate beramai2 kat KFC Kuala Selangor...
kali ni wat PRE Birthday Celebrate je..
dah macam Pre Wedding je bunyinya...
jom kita layan celebration Birthday Balqis semalam...
Kek berkartunkan Power Puff Girl...
kami semua tak suka kek sangat...so kek sekadar hiasan
separuh mama bawak ke opis separuh lagi rumah pengasuh
balqis makan gula2 power puff tu je..
kartun peberet anak bertuah ni...
semalam kami celebrate kat KFC....ingat nak wat potong kek kat KFC...
sekalinya Balqis tido la pulak...dengan lena nya sampai mama kejutkan pun balqis tak sedar jugak
mama & papa yang makan lebey2 birthday girl tido plak...
hu..hu...dah 2 kali jadik camni tau...tahun lepas pun sama gak..
ni birthday girl dah bangun tido...time mama & papa pilih hadiah baru birthday girl bangun tido...
time paling syahdu...sebelum tiup lilin balqis ucapkan "Time Kace Mama"...
terharu rasanya bila anak menghargai ape yang Mama & papa nya wat untuk balqis...
Birthday Girl tengah potong kek dengan penuh gayanya...
mata dah tak pandang camera k...pandang kek je, excited punyer pasal
kami berdua...wajib bergambo k...
nak meriahkan majlis....

after tiup lilin...suka sangat2 balqis time mama & papa nyanyi lagu
Happy Birthday....
birthday girl yang hanya makan coklet tepi kek je...tak aci tau...cacat dah kek tu
nak tunjuk gula2 power puff girl nya...
siap muncung2 lagik...padahal tak de lilin pun nak ditiup
sengeh2 je balqis suka diraikan...


posing depan kek plak...
hadiah balqis dari papa & mama...
kami dah tak tau nak beli ape...soh anak dara ni pilih sendiri je...
so balqis pilih set rumah ni.....
so cute sibuk jugak nak bergambo dengan rumah ni....
  • p/s GA mama tak sempat nak wat cabutan semalam sebab after birthday girl potong kek, balqis sambung tidok balik...hu..hu...so tak de tukang cabut...ingatkan nak soh cabut undi time birthday balqis...nampak gaya tunggu malam ni plak k....pemennag untuk entry terbaik dah ada...cuma untuk cabutan bertuah je...
  • p/s habis diet mama dek pekena KFC ni semalam..hu...hu...tapi mama makan ayam seketul je...

23 comments:

eima said...

comey nye balqis...dah 3 tahun dah ...
semoga jd anak yg berjaya dunia akhirat ...

stroller oren bj pun oren ..cute ...

wan sujaihah said...

eppy bday qis..cantik kek dia...unti nak sikit leh :)

terharu kan bila anak pandai cakap terima kasih,..rasa dihargai je :)

bun_nee said...

salam.. comel anak mama~~~ bila nk tmbah sorang ag mama?? hehe

LYaFRINA said...

comeinya kek birthday dia..
birthday day plok ttdo lena lagi...

nanti bila time irthday betul2 mesti meriah kan...

Intan Inn said...

erm sangatlah comel balqis...erm kek tue sedap jer intan tgk..hehhehe..erm wahh dapat hadiah best pas nie bolehlah main dgn rumah comel tue..

mamalieyna said...

waaah bertiup lilin la kak balqish mlm tadi ye..cun kek dia..hehe..

merasa makan kek la adik ayep ari ni kt umah ibu..hehe..

Huda said...

cutenye kek aqish :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah..ade pre celebration..ehhehe
sy suka kek..if sy, mmg leh abis sebijik tu..wakkakaka..

cuteny adiah..gegirl mmgla camtu kan..nak umah2 katun2..ehee

mummy_ayu said...

ala so sweet jer....dah pandai apreciate kan..touching tu..btw cute umah tu..ayu pun tak sabar nak beli untuk iris...tunggu dia besar sikit..

Mama Zharfan said...

comelnya kek :) epi besday yer balqis :)

zura@iwan said...

auntie nak kek sket bleh??hehe..

Cute MuM said...

comelnyer...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

lena betul balqish tido....
nampaknyer tahun dpn kena pre-celebrate waktu siang ler...kalau tak sure aqish tido gark lagi...

Nana said...

happy birthday balqis..dah besar dia yea...

~Siti Hajar~ said...

Hpy bday Balqis...besar dah ni, blh jd kakak dah..hehe

rmh banglo Balqis yg warna pink tu sama dgn kakak Dalia la..hehehe

aSmiDar said...

cantiknyan kek dah hadiah balqis..
hepi befday balqis...:)

cha said...

sungguh comel ini budak. sweetnyaaa...

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

comelnya balqis..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tido plak bday girl nyer:) seb baik terjaga, leh posing depan kek.

mama tisya said...

busday girl dpt 2 biji umh lg...hehehehe

MrS. F!zA said...

amboi smpai 4 biji rumah dia dpt.. nk sewakan ke tu :p

Ada Dalina said...

hepi bday qis..
moga jd anak yg solehah yer...

[-suziey-] said...

weeeee bestnye kek tu..ooo anje n hubby xsuka kek ek..hehe hubby kt pn xsuka..tp ita suka giler..ekekek:p

lor smpai tertido..tp potong kt umah lagi best :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.