Followers

Friday, October 29, 2010

♥ PROMOTION Susu & Diaper's di TESCO ♥

Ok ari ni share Promotion Susu & Diaper's Balqis
kami selalu beli kat Tesco je...murah sikit...tapi time promotion je la
kalo tak de promo kami beli kat speedmart @ kedai ubat cina...
jom kita kongsi bersama promotionnya...esok leh pi shoping...
Diapers balqis Mamy Poko RM45.99...murah2 leh grab 2 pax...Pet2 pun murah gak...
Dryper's RM34.79...rasa cam mahal kalo promo selalu RM30 je kot...
ok susu balqis S26 Promise Gold RM65.99 untuk 1.6kg
leh grab 3 tin, then yang kotak pun murah gak...leh grab 2 kotak...
hu...hu...tu je nak share..sape yang minum susu & pakai diaper's seangkatan balqis
leh la pi terjah TESCO esok k...
mama selalu sebelum terjah mama bukak websitenya untuk tengok ape promotion tiap2 bulan
so mama leh budget kalo kat TESCO mahal leh pi beli kat tempat lain
kalo kengkawan nak nengok barang2 lain leh nengok listnya kat sini

selamat bershopping...
  • p/s this weekend kami wat party Birthday Balqis kat KFC je...tapi with family je la...sedey tak dapat ajak kengkawan semua...sebab banyak kali cancel plan...last2 tak dapat nak booking place untuk party Balqis kat KFC...ada citer kedukaan disebalik pembikinan party k...(biarlah rahsia)

10 comments:

eima said...

ala sustagen tak promo la... mencik .. petpet lebih kurang harge C4...dah beli ...


hepi2 ek celeb8 besday c comey Qish Qish..

Hezesuze said...

eh eh susu isomil Zaquan muraah ler pulak...huhu

mama rifQy said...

alaa..kat Tengganu xde tesco..terpakse ah suh anje belikan!ahaksss...aci>?hahahaaha

mummy_ayu said...

wah..banyak gak menarik tu..tapi tak tau la sempat nak terjah tu..
to balqis...mesti dia seronok buat party untuk dia...have fun...jgn lupa share pic..

Cute MuM said...

Dania pakai Drypers.. Kalo 34 tue taklah murah pon..
Tq share..

Atia Adina said...

hmmm....samalah...saya pun suka tengok dulu promosi dia kat web....sebab harga cepat sangat berubah2....nak murah...kene beli time ada promosi

Rizziela said...

Alamak! x ada barang Haziq nak shoping...

Susu ibu & CD ajer yg Haziq guna...:D nanti shoping barang lain lah

Ena said...

jom sesakkan tesco.. :D

zurazari said...

ala... drypers mahal la...

mamil lak tak bgtau harger dier=))

zura@iwan said...

ye2 tesco ada murah2..hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.