Followers

Thursday, October 28, 2010

♥ Rasa Terharu Bangat Biler.....♥

Biler ada Blogger lain mention nama mama @ balqis kat dalam blog diorang 
mama rasa terharu sangat2...ye la blog mama ni bukan glamour amour pun
tapi dapat jugak tempat dihati kengkawan semua..
TQ so much pada kengkawan semua...
First dari Naa a.k.a Mama_Rifqy...
dengan kata tulus mulusnya mengucapkan TQ pada mama sebab sudi
menaikkan semangat Naa untk berkecimpung dengan Nuffnang
so Naa dapatlah hasil BE dari Nuffnang...
mama pun rasa gumbira sangat2 sebab dapat tolong kengkawan semua..
so pada sape2 yang memerlukan bantuan mama leh la bertanya
tapi lebey elok YM mama ke damia_nurin@yahoo.com
so senang mama nak terangkan...
Gambo balqis dalam blog Naa..
TQ Naa sudi wat entry tu k...terharu sangat2...
Lagi satu Blog Hezrina
ari ni beliau wat entry pasal wajah Balqis mirip Mia Sara...
mula2 hezrina nak cari wajah baby2 yang mirip anak dia
tapi terpandang balqis teringat Mia Sara...
so sweet...bukan mama nak perasan k
Maybe potongan rambut Mia & Balqis ni sama kot...
dah banyak kali perkara ni terjadi...biler kami pi shopping kompleks
ada suara2 yang mama dengar cakap "Eh...budak ni macam Mia Sara la"...
dah banyak kali dengar k...memang now balqis ada wat PhotoShoot untuk menjadi model cilik
then kami memang ada sign aggrement dengan company Talent iaitu Jebat Talent untuk menjadikan Balqis model syarikat mereka...now baru nak berjinak2..
bab berlakon lom lagik sebab balqis tecik lagi...so kami amik offer untuk PhotoShoot je..
ape perkembangan nay...nanti mama story k...papa tak kasi story sebenarnya
sebab takut orang kata mama nak riak2...
mama pun pernah wat entry pasal Balqis VS Mia Sara ni..
contoh gambo balqis yang Hezrina wat kat entry blog beliau...
Lisa Surihani & Mia Sara
Then
Mama & Balqis

TQ hezrina siap wat entry lagik pasal balqis ni...terharu sangat2...
kat dunia ni kan ada 7 orang yang muka serupa dengan kita...



koleksi gambo balqis....
Mia Sara ni memang Idola Balqis...kalo balqis tengok Mia Sara berlakon
mesti balqis cakap"Mama...Mia Ala la..."...nge...nge...

16 comments:

AshAnas said...

balqis ade kecomelan tersendiri. yg penting pandai posing... nnti dh besar klu dh glamer, jgn lupa mama ye balqis... (",)

mummy_ayu said...

memang ada iras iras la...tomei jer..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

best kan bila dihargaqi.balqis memang comel :) nuha pun suka mia sara, dia kata kakak :p

♥sYiLaSyiRa♥ said...

balqis mmg comel sgt..nanti2 leh ikut jejak kak mia sara

Ena said...

memg sangat comei..

nanti leh ikut jejak mia sara.. ;D

Mama Zharfan said...

aqish sgt tomey :)

Ummi AmnaAmzar said...

princess ummi pun suke mia sara..peminat setia tuu...balqis sgt cute!

p@kcikLie said...

sumernya cumil2 di sini..

mamalieyna said...

jgn taktau abah arif pun ckp yg sama..tgk balqis mcm Mia sara..!

tmbh2 bila tgk iklan ada Mia sara tu, terus sebut..kak balqis2x..bgtau kat arif..arif pun sama lah..qis.. qis dok sebut..ngee...mmg ada irasnye..^_^

wan nurul hezrina abd halim said...

kalau tengok biasa tak perasan tapi kena wat gambar sebelah2 macam nie mmg mirip abislerrr...aah nak carik jugak gmbar yang sama..comel,comel..tq sudi wat entry pasal blog kiter yang tak seberapanie..

ape salahnya kite berusaha yang terbaik untuk anak kiter ye dakk..k semoga suksess

elly @ suely said...

saya pon mau belajar pasai itu nuffnang, nway sy dah add kat ym nak chit chat ngan mama balqis....
ellyues03@yahoo.com

AdiaLuze said...

Yela...Muka ada iras..lg cutting rmbut sm jeee...Comeyyyy sgt2...Mntak2 kalo sy ader anak dpt la yg comeyyy cmni gak..Ahaksss...

Liza said...

memang sama specially gaya dan riak wajah... nanti kuar mia jr lakk..

MamaRifqy said...

hikhikkkk..sukeeee.sukeeeeee!!

me mmg suke bace kesah anje..!!

[-suziey-] said...

hiks..kembang kuncup yek..hehee..awk kan glemer..ramai prati..hiks..

bgs..nnti dh jadi PA balqis n dh glemer jgn lupe kita ok..ekkek:P

ummuabdullahsyaakir said...

Dari dulu akk kenal,Anje memang suka share dengan kawan2...tu yang ramai suka.

Aqish comel..mirip dgn adik Mia..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.