Followers

Friday, October 29, 2010

♥ Rentetan Tinggalkan Jejak Mu Itu..... ♥

JEJAK UNTUK YANG TAK DE DALAM SENARAI BLOGLIST
Morning semua...ni rentetan entry mama semalam k
pasal Gadget baru mama..untuk jejak semula kengkawan yang suka terjah blog mama..
tapi mama mohon kerjasama semua kengkawan pasal Gadget ni...
nak tau ape dia...jom baca...

ni gadget baru untuk mama terjah semula blog yang selalu terjah blog mama
kira balas kunjungan la...
ni semua URL blog yang kengkawan tinggalkan..
ni semalam punya...ari ni mama terpaksa padam semua...
sebab dah terlalu ramai..
ok setelah senarai panjang berjela..so mama copy paste URL link semua tu
then masukkan ke bloglist...cam kat atas tu..mama hanya copy URL link
yang meninggalkan nama je...contoh cam kat atas tu k..
sape yang tak mention nama, sekali lagi mama mohon jasa baik untuk berbuat demikian
sebab mama nak copy paste masuk dalam bloglist...
Tapi bagi bloggers yang dah memang URL linknyer ada kat dalam senarai bloglist mama
yang lagi satu...mama ada 2 bloglist,
My Loverly Friends
&
My Loverly Bloggers
so mana namanya dah ada dalam My Loverly Bloggers tak yah tinggalkan jejak k
sebanya anda semua memang dah selalu mama jejak
kita kasi peluang kat bloggers yang mama tak pernah jejak lagik k
tapi sila tinggalkan Nama beserta nama anak k contoh
Anje a.k.a Mama_Balqis
gadget yang mama maksudkan ada kat footer blog mama k...kat bawah sekali
please scroll down...TQ

14 comments:

Liza said...

TQ!! I can see my LINK... :)

Ena said...

hehe.. ade tu.. Thanks ;)

Fieza79 said...

okeh Anje..tu la semalam dh tersalah fhm...hehe nama kfieza dh dlm bloglist tu kan..hehe

mummy_ayu said...

okies...paham sudah..and dah nampak link ayu .. ma acih!!

Hezesuze said...

yeeee awal2 lagik dah nmpak link weols...ngeh ngeh ngeh

mamalieyna said...

tu la kan, kak eina pun tak terjejak semua kwn2 baru ni..huhu..buat gini sonang gak eh!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

oh mcm tu :) ingat nak delete senarai kat sebelah :p

zurazari said...

tq so much!!!!

zura nye link pun da ader...
blog sis da lamer ader dalam blog list zura...=))

mamazana said...

salan anje....

mama dah tinggal jejak. keep n touch...

happy blogging!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alamak..dah byk kali kot anje mintak nama n link camni kot..uhuhu

ibu_BatRiSya @wardah said...

nak masuk bloglist anje gak...camne?

http://wardazri.blogspot.com

hehe

Mama Zharfan said...

semlm me dh isi form tu..

♥sYiLaSyiRa♥ said...

blog syila dalam Penaja Contest The Best...thaks anje....nak ikut cakap cikgu..rename - Syila a.k.a Mama Syira -

Suhana Shahril said...

Ana dah tinggal jejak

^___^

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.