Followers

Friday, October 1, 2010

♥ SEDEY ~ SEKALI LAGI TERPAKSA Tolak Tawaran ♥

Salam & selamat pagi semua....
sedey ape yang sedeynyer???
jom kiter baca entry ni k...
eh...ape kena mengenanya dengan gambo kat atas ni???
ok camni...semalam dalam kol 2.30 petang mama terima call dari
Jebat Talent Agency....Balqis ditawarkan berlakon untuk Filem yang bakal ditayangkan
di panggung wayang bertajuk SEKALI LAGI terbitan Metrowealth...
balqis terima tawaran sebagai pelakon tambahan je...
untuk jadi budak2 tadika pi sekolah...tapi mama terpaksa tolak tawaran
tersebut disebabkan mama bekerja & papa pun bekerja
call yang kami terima last minit so tak leh nak terima offer berkenaan..
cuba tengok kat banner tu ada gambo Mia Sara kan..
balqis digandingkan dengan Mia Sara tapi as a pelakon tambahan je k...
bukan watak utama pun...tak pe la at least nak asah bakat dulu kan..
tu la sayangnya tak kesampaian...maybe next time...mama nak balqis
jadi model iklan & model mana2 produk je wat masa ni
sebab kalo berlakon ni susah sikit shooting tak menentu...
kalo mama dah berhenti keje jadi Manager balqis ok gak kan...
semoga ada rezeki balqis dikemudian hari...
kengkawan semua doakan untuk balqis k

sian anak mama...tak pe ye cayang next time kita terima job jadi model k...tak de sape2 plak yang boleh diharapkan untuk bawak anak dara mama ni pi shooting..kalo ada senang sikit keje...maybe belum ada rezeki balqis lagi kali ni k.....
p/s Pemenang contest mama akan diumumkan ari ni kalo berkesempatan k...kalo tak sempat maybe Isnin nanti bergantung pada keputusan juri2 semua....good luck to all

18 comments:

[-suziey-] said...

waaaaa berhajat nk terjun ke bidang glamor..hehe..good luck..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..kalo dah jadi pelakon glemer lah balqis pasni.

Adlina Husaini said...

mesti diorang pilih balqis sebab muka dia iras2 mya sara tu ^_^

mungkin kerana niat dari mula nak jadi model produk kut..

ina doakan allah permudahkan urusan ayang dan suami..amin..

latest entry
period tapi ambil wudu'

bintangku said...

balqis cute... tu yg org offer berlakon.

syawalsimpsons said...

cian balqis..bukan rezeki lagi la 2...

MamaYatie said...

oohh ciannya aqish..takper la..belum rezeki tur..nnt cuba lagi yer

az rina a.k.a jaijina said...

hehe, takpelah, mybe bukan rezeki balqis kan..mybe next time, besar punye projek..balqis jadi pelakon utama pulak, amin..

good luck ye aqish..

Ummi Eisya said...

kalau tak dapat tgk balqis berlakon..memula pelakon tambahan la,lelama nanti leh jadi macam mia sara tu..tak pe,mesti ada rezeki lain nanti..

Wansteddy Tales said...

Hebat! ada shazeiy sam lagi! xpe anje next time leh adjuz jadual kerja. susah gak kalau kerja n nk follow jadual anak.

Ain said...

alahai sayangnyaaaa....

mungkin belum rezeki aqish agaknya...

mummy_ayu said...

wah....ada tu rezeki lain..insyaallah..

~~Ciklinn~~ said...

alahaii.. takpe insyaallah ada rezeki nanti yer

mama zharfan said...

shooting tu memang kena bagi commitmentlah...anje nak kena amik cuti etc
anyway, tunggu peluang lain..ada lg tu...

zura@iwan said...

balqis ada talent nk jd model & pelakon ni...gud luck k...

kakyong said...

wah.. gud luck qis.. semoga ade rezeki nanti.. kalo qis dah jd artis.. mama kena lah jd meneger aqish... hahah, ade berani berenti kerja... ;)

mama rifQy said...

ala..jgn sedey anje..kompom ade lagi nanti..balqis kan mmg pandai posing

aiDieNa said...

Sayangnyer.. akan datang mungkin ada rezeki.. siapa tahu.. :)

aSmiDar said...

waaa..kelas aqish..dapat tawaram belakon la plak....huhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.