Followers

Thursday, October 14, 2010

♥ Senarai Peserta GA Mama Balqis ♥

Ok ari ni mama nak update senarai peserta GA Mama...
sowy keputusan cabutan tak leh wat semalam...sebab balqis tido awal
lepas acara potong kek...oleh itu malam ni mama akan dapatkan kerjasama anak dara tu
untuk sesi cabutan bertuah itu...
kat bawah ni senarai peserta semua yang mama dah copy paste
tinggal nak gunting pastu masuk dalam balang cabutan bertuah...
ramai penyertaan kali ni...
terkezut mama k
senarai ke 3
senarai ke2
Senarai pertama...
kesemuanya ada 108 penyertaan yang mama terima...
pemenang untuk entry THE BEST dah ada
cuma tunggu untuk cabutan bertuah je k...
maybe 3 hadiad disediakan then pemenang leh pilih sendiri k...
All the best untuk semua...

13 comments:

eima said...

wahh ramai nye ...

INTANKUTERPILIH said...

alamak, terlepas sudah...

Cute MuM said...

ramainyer...
untunglah sapa yang bertuah tue...

cik puan akish said...

killer ramai..apepon gud luck yah uolss..

cha said...

menakutkan... haha, tak nampak pun nama sendiri, pasrah aje la...

Fara said...

wahh..bapak ramai tu kak..cam x dak harapan jer..huuu..ku nampak linkku kat senarai ke 2..hiiii

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mak aih..ramainya...hancur harapan..hehehe

Mama Zharfan said...

sungguh ramai sekali :) kalau menang memang sgt lah lucky!!!

mama rifQy said...

seyes!mmg tak jumpe name..kabur tengok!hehehhehehheh..ade la kot =)

zahidah dihaz said...

nama saya dah ada jugak...ramainya yang join contest mama ni....ada peluang tak saya nak menang??

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

sis..
eira dah lama join..
tp my link x ada..
id follower : eira



http://eiralovechess.blogspot.com/2010/09/mamabalqis-2nd-giveaway.html

[-suziey-] said...

adei..juling mata..xnmpk plak link kita..hahahahaha:p haih smga diriku bertuah :p

mumun si missrivebell said...

puh kanan puh kini..
hope kene cabut nama.. haha

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.