Followers

Wednesday, October 6, 2010

♥ Tersilap Landing Da ♥

Baru sat2 tadi cek Nuffnang...
tengok2 mama dapat 1 lagi BE..
tapi BE tu untuk blog Contest & GA mama...
huwa....ingatkan untuk blog personal mama..
rupa2nyer salah lending la iklan tu..
mesti tak leh nak naikkan trafik...
sebab blog Contest ni tak update tiap2 ari...
hu...hu...ape pun mama bersyukur sebab masih ada lagi tempat
di hati Nuffnang...

tahniah untuk kengkawan yang dapat BE banyak2 tu k..usaha lagik k....

bak kata Nuffnang:

Our system prioritizes blogs which have received less CPM campaign to be suggested to advertisers in the future for their ad campaigns as part of our initiative to ensure all of our bloggers are able to earn evenly from advertisers. That means there will be times where a blog will not be chosen for campaigns if it has been getting a lot of campaigns for a period of time.

Having more traffic on your blog is also helpful as that will allow advertisers to buy more ad space from your blog which will result in higher earnings.
  • p/s have fun...luv Nuffnang...
  • p/s ari tu mama ada janji nak wat FULL STORY pasal NUFFNANG kan...ok dalam minggu ni @ minggu depan mama SHARE TIPS2 semua tu k..

8 comments:

Cute MuM said...

nuff nak suh sis rajin bercontest lah tue..

INTANKUTERPILIH said...

tak sabar nak tunggu tips tu...kite nie nama jer register nuff tp tak tau sgt fungsinya...

mama zharfan said...

me cuma ada 1 je BE yg tg on.tu pun mcm dh senyap..nak kena tanya nuff ni heheh

zura@iwan said...

sbb ko rajin buat contest la tu..hikss

maslinamansor said...

mas punya iklan rasanya hanya bergedik2 diwaktu malam sahaja... hehe

♥sYiLaSyiRa♥ said...

xsabar nak tunggu tipsnya

[-suziey-] said...

haih..byk btl stori nk katam..hehe..pelan2 kayuh..tp n3 balqis posing dh katam awal dh:p sgt pndai berposing tp malu2 miaw..hahahahah:p

wan nurul hezrina abd halim said...

bagus gak kalau tahu tips nie.tak sabar nak baca nxt week..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.