Followers

Thursday, October 28, 2010

♥ Tinggalkan Jejak Anda Untuk Di Jejaki Semula ♥

Morning semua...ok ari ni tajuk panjang sikit...
mama nak citer pasal gadget baru yang boley menolong mama untuk meramaikan kawan
B4 this mama dah memang ada blog list, seperti yang mama attach kan kat bawah ni
so blogslist tu memang selalu la mama terjah kalo FREE2 k...
then mana2 bloggers yang selalu komen2 kat entry mama FREE2 mama jengah balik
so sorry mana yang tak sempat mama nak balas kunjungan
Al-maklumlah bloglist pun dah berjela2 then semua kengkawan pun Aktif Update
blog masing2...so mama tak terkejar nak komen k...
oleh yang demikian...mama ambil inisiatif dengan mewujudkan satu gadget
baru kat blog ni...jom tengok ape gadgetnya...
ni bloglist kat blog mama...ramai kengkawan blogger...
ni la Gadget baru tu...mama rasa rata2 dah ramai yang pakai gadget ni...
gadget link URL tu untuk blogger yang tak de dalam Bloglist mama je k
yang dah ada dalam bloglist tak payah la kot...sebab memang mama dah senaraikan...
mama letak gadget ni supaya mana2 blogger yang tak tersenarai dalam bloglist mama tu
tapi suka terjah blog mama & suka baca entry blog ni
maka dengan berbesar hati, sila lah tinggalkan jejak kengkawan k
agar kengkawan semua mudah untuk mama jejaki semula..
la ni ramai sangat blogger...tak terhengatkan lagik
mana yang selalu komen tu SURE mama ingat punyer
tapi mana yang rajin baca tapi senyap je kira Silent reader la leh la tinggalkan jejak kat situ k
mama hargai sangat2 terjahan kengkawan semua
kerana dengan terjahan kengkawan semua akan menaikkan BE nuffnang...
so bagi mengeratkan silaturahim supaya mama leh lebih rapat
mengenali blogger2 lain...tinggalkan jejak k...
kalo nak tinggal URL link sila MENTION NAMA anda contoh
Anje a.k.a Mama_Balqis
 supaya mama leh tau nama kengkawan...nanti tak sedap plak panggil tak bernama kan...
sape berminat nak wat gadget tu kat blog masing2 leh register kat sini
that's why tajuk entry

" TINGGALKAN JEJAK ANDA UNTUK ANDA DIJEJAKI "
sekian....

15 comments:

mama tisya said...

saje testing ...dh msk nama dh...hehehe

@e_da said...

i'm the 1st.. yeaaaa

BIONIC WOMEN said...

anje...tambah url link kat ats tadi...sajer try menerai..hehehe..
ada masa datang blog eily yea..nak pendapat anje mengenai susu ler..

Hezesuze said...

dah tinggalkan jejak ahakss

Ain said...

opssss sorry , nampak jer gadget tu terus ain masukkan link, baca n3 anje baru tau gadget tu khas blogger yang takde dalam bloglist anje jer...

hehehe...

zurazari said...

hehehehe.... sonok tinggalkan jejak kat sini=))

mummy_ayu said...

ah ah..sama ngan Ain..ayu pun nak gak tinggal nama..he he he..pas tu baca..alamak..tak pe la ek..

Fieza79 said...

owhhh...tu ghupa nya fungsi gajet tu..tgk kwn2 dh ramai bt..nk cuba bt jgk la...thanks Anje..

Huda said...

alamak!sori anje, kite tertulis name kite sekali kat atas tu..nanti ignore k :)

zura@iwan said...

bagusnya cara cenggini..bagus anje..hehe...tp awat x de pon ek..hehe

cha said...

alamak... terbuat namala.

nina syakina said...

nina pun ada wat bnda nihh...huhu

♥ Aidah ♥ said...

dah masuk dalam list.. :-)

nuoimusz said...

dah msk dlm list...jenguk2 ler blog kita yg xseberapatu...beginner..hik..hik..

RedBerry said...

Interesting. Thanks for sharing, Mama_Balqis :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.