Followers

Monday, October 18, 2010

♥ Weekend Kami Ke...♥

Selamat pagi semua...minggu lepas weekend tak de ape yang menarik..
citer2 biasa je...plan semua tak menjadi...
kami tak jadik pun pi zoo sebab papa ada hal last minit...
so mama & balqis jenjalan kat taman je...
anak dara yang penggemar TEGAR makan aiskrim
anak dara ni memang malas nak berjalan...nak pi ke taman kat kawasan rumah kami tu
pun balqis tak mau jalan...nak naik stroller jugak..
sengeh2 je anak dara ni
sebenarnya yang dimakan tu aiskrim mama...
tapi biasa lah kena la beralah untuk anak kan...
malam epas Maghrib kami wat aktiviti mengejut...
kami pi ke tempat peberet balqis
ke GIANT KD - Kota Damansara
ni memang tempat peberet balqis k...berejam2 dok kat sini pun tak pe..
main sampai penat k...
kami memnag suka bawak balqis pi Taman Menan @ Playground...
tempat untuk hiburan kanak2...biler balqis suka...mama pun senang hati..
tapi balqis tak berani nak main tinggi2 k...
main papan gelongsor yang rendah2 je...
tengok la tu...kalo budak2 lain main lari je naik playground tu...tapi balqis penuh dengan hati2 betul...
tu aktiviti weekend kami...
esoknya plak aktiviti pi taman lagik k...

8 comments:

LYaFRINA said...

PG port terbest utk kanak2..

Fieza79 said...

lepak playground tmpt plng best utk berehatan...just relaks tgu anak2 maen je...

mamalieyna said...

ooo Giant KD eh..kak eina baru pnh skali g sana..

p/s tahniah...balqish in top 12!

♥Azie♥ said...

kalau g giant KD mmg budak2 suka playground nie kan..

Hezesuze said...

anak sis pun camgitu...suke pergi taman permainan...dapat sekejap pun jadilah...hehe

Ummi Eisya said...

bagus gak balqish tak lasak sangat..risau gak klu suka memanjat je kejenya..hihiii

mama rifQy said...

sonok makan eskrimmm..bebudak kan??wajib la suke

Mama Zharfan said...

sebijik mcm my zharfan masa kat Msia ie boleh habiskan berjam2 kat mana2 playground termasuklah playground kat dlm giant bt caves pun...hari2 nak pegi situ

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.