Followers

Wednesday, October 13, 2010

♥ YUP Mama Suka F.O.C ♥

Yup saya suka barang FREE Gift...
ok ni pasal barang yang mama dapat hasil dari join contest kat blog
& request Sample kat majalah...
ada 3 item
1 dari Pet2
1 dari Wyeth
1 dari Ayu a.k.a Ibu damia
ni la barangnya...balqis dapat baju brand JKIDS dari Ayu a.k.a Ibu damia
baju agak besaq tapi leh simpan tunggu balqis gemuk sikit..
cantik...balqis tak de baju warna kuning...banyak warna pink je
untuk hadi contest Lensamama yang Balqis menang tu
mama tak tebus lagik...sibuk bangat la sekarang ni..
ok yang lagi dua tu mama requst sample dari Wyeth Mama
kami pengguna tegar barangan jenama Wyeth...dari mama mengandung
minum susu S26 MAMA then now balqis pun minum
brand Wyeth...Progress Gold bertukar ke Promise Gold
ingat lagi time kami pi beli susu balqis kat pasaraya...
ada la promoter ni nak promote susu brand "A" (bukan nama sebenar)ni..
dia kata susu brand "A" (bukan nama sebenar)bagus..berbanding brand Wyeth ni...
then papa cakap "U mesti cakap barang U baguskan...sebab u nak bagi laku barang u..." (dah nama pun promoter kan)
papa tak suka orang promote2 susu lain...sebab papa pengguna tegar brand Wyeth ni...

ha...ni anak dara yang sibuk sangat2 soh mama snap pic dia..
mama dok sibuk2 nak snap pic Free Gift
dia pun nak jadi Free Gift jugak...
layan...dengan berpeluh2 nya sibuk nak bergambo jugak
TQ pada yang semua yang pos hadiah tu kat mama..
hargai sangat2...

8 comments:

mama rifQy said...

banyak hadiah balqis!!

Mama Balqis said...

me pun suka request barg free....

Happy Birthday utk Balqis

Intan Inn said...

wahhh byk yer..bestlah mama nie selalu jer bertuah...

mama zharfan said...

congrats yer anje :)
u can lot more from magz under today publishing tu tau. me rasanya dh menang all sections dlm magz tu..sbb me antar pic my kids dgn byk and for all sections :) me beli magz tu setiap bln pun masa kat msia :)

Ciklinn said...

hepi besday aqis... ciklinn doakan semoga aqish jadi anak yg terbaik dunia dan akhirat.. aminn....

ciklinn pun suka benda cap F gak hhahah

ainzuryn said...

emmm...bestnyer banyak hadiah!!! kite tak penah masuk apa2 contest lagi...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss pun suka gak free gift :) nak2 kalo gi event besar2 sure banyak free gift :)

[-suziey-] said...

tahniah..rezeki rezeki..hehe..sume org suka brg pree :)

aQeel masa lahir n bbay minum wyeth gk..siap jadi member..tetiba semakin besar dia semakin xnk susu tu..tu yg bertukar2..huhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.