Followers

Thursday, November 25, 2010

♥ 1st BABY Children & Parent EXPO ♥

Ari tu beli majalah PA & MA then tengok aca EXPO kat Midvalley,
cam best je nak join, tapi EXPO sehari suntuk
jenuh la kena bayar duit parking kat Mid Valley tu nanti...
so pada kengkawan yang nak pi leh tengaok detailnya kat bawah...

Acara : 1st Malaysia Baby, Children & Parents EXPO
Tempat : Atrium, Hall 1 & 2, Mid Valley Exhabition  Centre
Tarikh : 26 – 28 November 2010
Waktu : 10 pagi – 10 malam
  • p/s best tau kalo dpat pi...tapi weekend kena keje wat payroll la pulak

3 comments:

ch@ said...

pergi naik bas, parking kreta kat rumah kita, haha...

Ena said...

jarang nak dapat pergi expo cam gini.. huhu

ZiE FAUZi said...

dari dulu lagi memang teringin nak gi expo ni.. tp x berkesempatan sebab jauh.. awat la,depa tak buat macam karnival jom heboh tu. satu malaysia pusing.. baru semua dapat rasa best x best expo ni... kecian kami kat utara ni ... :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.