Followers

Tuesday, November 9, 2010

♥ Alhamdulillah Dapat Tolong Kawan dapatkan BE Nuffnang♥

Ari ni mama ada gumbira...sebab mama tolong someone dapatkan BE dari Nuffnang
B4 this DIA tak pernah dapat BE selalu rasa Campaign je
so dalam minggu lepas mama berusaha mendapatakan BE untuk beliau
dan Alhamdulillah blog beliau berjaya dapat 3 BE sekaligus
mama suka & tumpang gumbira dapat tolong kengkawan semua...
sama2 kita tolong menolong each other...
BE mama pun makin bertambah pagi ni...dapat lagi 4 BE...
Alhamdulillah berkat usaha mama...kali ni dapat BE yang banyak
sangat2 suka k blog Ikan Bilis mama ni dapat banyak BE
Sekali lagi mama bagi tips untuk raih BE...

1. Pastikan ketiga2 iklan Nuff ditepek kat blog kengkawan dan pastikan tempat tepekan tu betul & jelas di mata semua blogger...so biler iklan tu kuar tak de la dia nyorok2...kalo leh letak ADS Nuffnang tu kat atas sekali kalo kat bahagian Sidebar k...
2. Update Blogger Bio tang SURVEY NUFFNANG tu dengan ayat2 yang power

habis step 2
1. Sila lah rajin update blog kengkawan dengan memastikan tiap2 ari dapat 100 lebey UV
2. Wat entry2 yang menarik untuk tarik minat blogger lain membaca entry kengkawan...

tu je, senangkan...pokok pangkal usaha k...
  • p/s jangan lupe join Contest mama k....cayok2

21 comments:

Myra Jay said...

Mama, TQ tip nie..sama cam Myra rupanya baru tau xpenah dpt BE.. huhu, merasa campaign je slama nie..

Mama sudi jomlah jengah link nie na, mana tau mama ada idea leh bantu.. :) TQ

http://normj1001.blogspot.com/2010/11/perlukan-bantuan-berkenaan-nuffnang-add.html

eima said...

TQ tips yg mat bagus nih ... hehe

Adlina Husaini said...

anje,meh arr share ayat2 power nak letak kat ruangan survey tu.. ^_^

Myra Jay said...

TQ ye Anje a.k.a Mama Aqish sudi komen & bg pendapat..
Akanku tgkatkan usaha utk maju.. :)

sarah-najwan said...

tahniah anje dpt BE lagi...saya ada satu masalh sejak dahulu lgi psl letakan ads ni..

yg large rectangle..saya dah tgk tutorial awak..tapi takut2 dan musykil nk letak..saya ni kalu bab edit2 html ni...syeram...sb penah kena sekali..lintang pukang..

tulun2..

~~@lyci@~~ said...

tq Mama.. alycia pun byk jugak blajar nak dpt BE dr blog Mama ni.. sharing is caring kan.. Tq ;)

mama tisya said...

sharing is caring..bertmbh murah rezeki anje dpt byk BE lg

**dress tisya kita tk pernh bli online sebab takut tk ngam ngan size..slalu bli time jcard or ada diskaun buy 1 free 1

Hezesuze said...

akak pun rasa gembira sangat2 nie..terharu pun ada gak..coz anje sudi nk bantu akak dpt BE...hehehehe

lagi satu thanks ye sudi join lucky draw akak...lebiu <3

Ieja said...

teringin nd letak si nuffnang ni tapi ieja buta nuffnang la plak....hehhee......

zurazari said...

anje... zura pun tak penah dapat be g... meh ar tolong zura lak... tp yg sedeh nyer baru nak bergiat active dah nak kena p outstation la plak=((

az rina a.k.a jaijina said...

anje, nape rina punye takde UV ye..padahal dah buat tips² yg anje tulis tu..

AshAnas said...

sesungguhnye dulu xpernah kisah pun pal nuffnang apatah lg BE ni... tp smgt tgk anje nk tlg kengkawan... shira dpt 1 BE pun dh hepi tau... thanks anje!

♥sYiLaSyiRa♥ said...

anje mmg best...chaiyok2x

nur said...

tahniah utk mama n kawan tu
ALL IN ONE

ummi nia said...

salam akak..mcmana nk crop akaun nuff tue..

Ain said...

ain pun dapat banyak be hari ni...

bestkan....

Mama Zharfan said...

congrats anje
nampaknya me ajer yg belum dpt new BE ni..

zura@iwan said...

wahh bestnya kwn mama tu..mama tlg sy gk..haha

Huda said...

thanks anje :) congratz dpt bnyk gile BE :)

Elin said...

wow...bestnye anje...kite punya tak belum cecah RM10 pun..wawawa.. :)

[-suziey-] said...

good tips..tp kita dh slow sket skang..bz..huhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.